Abdullah Özüdoğru sosyal medyadan açıklama yaptı.

EGE HABERLERİ 15.01.2024 - 15:48, Güncelleme: 15.01.2024 - 15:52 3588+ kez okundu.
 

Abdullah Özüdoğru sosyal medyadan açıklama yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde İzmir'in Dikili ilçesinde aday adayı olan Abdullah Özüdoğru sosyal medyadan açıklama yaptı.
Abdullah Özüdoğru sosyal medyada sunları paylaştı  SAYGIDEĞER DİKİLİ HALKI, Bilindiği üzere yaklaşan 2024 yerel seçimleri öncesinde; Dikili'de yerelde iktidara gelmek için bazı insanlara göre zor bir seçim olan Cumhur İttifakı Ak Parti aday adayı oldum. Bu seçimimde; yerel yönetim uygulamalarını tarafsızca gözlemleyecek olursak, Ak Parti'li belediyelerin daha başarılı olduğu gerçeğinin toplumun geniş kesimince kabul görmesi son derece etkili oldu. Dikilimizin tam da ihtiyacı olduğunu düşündüğüm modern belediyecilik; "temel belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik uygulamaları" modeli ile Ak Parti belediyeciligi idi. Üzülerek görüyoruz ki; yaşadığımız İzmir coğrafyasında belediye yönetimlerinde bu anlayış hep eksik kalmıştır. Son 20 yılda İzmir büyükşehir ve ilçe belediye yönetimlerinin çoğu, hizmetkâr anlayıştan uzaklaşıp, halkın beklentilerine cevap veremez hale gelmiştir. Son dönemlerde özellikle İzmir'in Kuzey ilçelerinden Kınık, Bergama ve Aliağa belediyelerindeki yerel yönetim değişiklikleri, Ak Parti belediyeciliginin ve hükümetle uyumlu belediyeciliğin farkını hemen ortaya koymuş; bu ilçeler hizmetkâr anlayışla beraber atılım süreçlerini başlatmıştır. Dikili'mizde benzer belediyecilik yaklaşımını tesis etme niyetim; İl Başkanımız Sn. Bilal Saygılı'nın yaptığı; ilçemizdeki adaylığın, Cumhur İttifakı ortağımız MHP'ye verilmesine ilişkin açıklaması ile şimdilik sonlanmış gözükmektedir. Adaylığım konusunda destek veren herkese teşekkür ederim. Ve şahsım üzerinden Dikili'nin geleceğine yönelik umut besleyenleri hayal kırıklığına uğratmış isem de her birinden özür dilerim. Ayrıca ilçemizde İttifak adaylığının MHP 'ye verilmesi sürecinde, ilçemizdeki hiçbir MHP yöneticisi ile ne benden yana, ne de onlardan yana bir görüşme isteğinin gerçekleşmediğini de belirtmek isterim. Ahlaki ve siyasi değerlerim doğrultusunda "TAŞ YERİNDE AĞIRDIR." diyorum. Bu aşamadan sonra; bağnaz siyasetten uzak, yukarıdaki prensipleri benimsemiş bir belediyecilik anlayışıyla, vizyoner, liyakâtli ve Dikili halkının beklentilerini karşılayabilecek bir ittifak ruhuna sahip ekiplere, halka hizmet yolunda desteğim ve katkım sürecektir. Saygılarımla... HAYIRLI VE BEREKETLİ HAFTALAR DİLİYORUM.  
31 Mart yerel seçimlerinde İzmir'in Dikili ilçesinde aday adayı olan Abdullah Özüdoğru sosyal medyadan açıklama yaptı.

Abdullah Özüdoğru sosyal medyada sunları paylaştı 

SAYGIDEĞER DİKİLİ HALKI,
Bilindiği üzere yaklaşan 2024 yerel seçimleri öncesinde; Dikili'de yerelde iktidara gelmek için bazı insanlara göre zor bir seçim olan Cumhur İttifakı Ak Parti aday adayı oldum.
Bu seçimimde; yerel yönetim uygulamalarını tarafsızca gözlemleyecek olursak, Ak Parti'li belediyelerin daha başarılı olduğu gerçeğinin toplumun geniş kesimince kabul görmesi son derece etkili oldu. Dikilimizin tam da ihtiyacı olduğunu düşündüğüm modern belediyecilik; "temel belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik uygulamaları" modeli ile Ak Parti belediyeciligi idi.


Üzülerek görüyoruz ki; yaşadığımız İzmir coğrafyasında belediye yönetimlerinde bu anlayış hep eksik kalmıştır. Son 20 yılda İzmir büyükşehir ve ilçe belediye yönetimlerinin çoğu, hizmetkâr anlayıştan uzaklaşıp, halkın beklentilerine cevap veremez hale gelmiştir. Son dönemlerde özellikle İzmir'in Kuzey ilçelerinden Kınık, Bergama ve Aliağa belediyelerindeki yerel yönetim değişiklikleri, Ak Parti belediyeciliginin ve hükümetle uyumlu belediyeciliğin farkını hemen ortaya koymuş; bu ilçeler hizmetkâr anlayışla beraber atılım süreçlerini başlatmıştır.


Dikili'mizde benzer belediyecilik yaklaşımını tesis etme niyetim; İl Başkanımız Sn. Bilal Saygılı'nın yaptığı; ilçemizdeki adaylığın, Cumhur İttifakı ortağımız MHP'ye verilmesine ilişkin açıklaması ile şimdilik sonlanmış gözükmektedir.


Adaylığım konusunda destek veren herkese teşekkür ederim. Ve şahsım üzerinden Dikili'nin geleceğine yönelik umut besleyenleri hayal kırıklığına uğratmış isem de her birinden özür dilerim. Ayrıca ilçemizde İttifak adaylığının MHP 'ye verilmesi sürecinde, ilçemizdeki hiçbir MHP yöneticisi ile ne benden yana, ne de onlardan yana bir görüşme isteğinin gerçekleşmediğini de belirtmek isterim. Ahlaki ve siyasi değerlerim doğrultusunda "TAŞ YERİNDE AĞIRDIR." diyorum.

Bu aşamadan sonra; bağnaz siyasetten uzak, yukarıdaki prensipleri benimsemiş bir belediyecilik anlayışıyla, vizyoner, liyakâtli ve Dikili halkının beklentilerini karşılayabilecek bir ittifak ruhuna sahip ekiplere, halka hizmet yolunda desteğim ve katkım sürecektir.


Saygılarımla...
HAYIRLI VE BEREKETLİ HAFTALAR DİLİYORUM.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.