AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı

GÜNDEM/GÜNCEL 24.10.2024 - 14:59, Güncelleme: 24.10.2024 - 14:59 145 kez okundu.
 

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı

AK Parti Çiğli’nin yeni yönetimi, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatasını aldıktan sonra ilk temaslarına başladı.
15 Ekim’de gerçekleştirilen 8. Olağan Kongresi’ni yoğun bir katılımla tamamlayan Oktay Özdemir Başkanlığı’ndaki yönetim kurulu, görev dağılımının ardından ilk nezaket ziyaretini ilçe Kaymakamı Fatih Görmüş’e gerçekleştirdi. Kaymakam Görmüş, İlçe Başkanı Özdemir ve ekibini samimi bir ortamda karşılayarak ağırladı. “Hedefimiz Gönül Birliği İçinde Hizmet” AK Parti İlçe Başkanı Oktay Özdemir, Kaymakam Görmüş’e yaptıkları çalışmaları ve kongre sürecindeki gelişmeleri özetleyerek, Çiğli için ilçe teşkilatı ve belediye meclisleri çatısı altında yaptıkları ile yapacakları hakkında bilgi verdi. Başkan Özdemir, “Hedefimiz Çiğli’de halkı, yerel yönetimle ve sizler gibi değerli devlet adamlarımızla el ele vererek, gönül birliği içinde bu kente hizmet etmektir. Bunu bugüne kadar birlikte başarı ile sağladığımıza inanıyorum. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla, zaman zaman sizin de görüş ve düşüncelerinizi alarak sürdüreceğiz. Bize yol göstereceğinizden hiç şüphemiz yok” dedi. Kaymakam Görmüş: “Hizmetlerimizi Yerine Getirmeye Çalışıyoruz” Çiğli Kaymakamı Fatih Görmüş de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çiğli’nin şehir yapısı ve sakinlerini tanımaya çalıştığını, yerel ve genel hizmetlerin yerine getirilmesi ile toplumun huzurunun sağlanmasında önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Kaymakam Görmüş, İlçe Başkanı Oktay Özdemir başta olmak üzere yönetimde yer alan tüm üyeleri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Çiğli’nin yeni yönetimi, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatasını aldıktan sonra ilk temaslarına başladı.

15 Ekim’de gerçekleştirilen 8. Olağan Kongresi’ni yoğun bir katılımla tamamlayan Oktay Özdemir Başkanlığı’ndaki yönetim kurulu, görev dağılımının ardından ilk nezaket ziyaretini ilçe Kaymakamı Fatih Görmüş’e gerçekleştirdi. Kaymakam Görmüş, İlçe Başkanı Özdemir ve ekibini samimi bir ortamda karşılayarak ağırladı.

“Hedefimiz Gönül Birliği İçinde Hizmet”

AK Parti İlçe Başkanı Oktay Özdemir, Kaymakam Görmüş’e yaptıkları çalışmaları ve kongre sürecindeki gelişmeleri özetleyerek, Çiğli için ilçe teşkilatı ve belediye meclisleri çatısı altında yaptıkları ile yapacakları hakkında bilgi verdi. Başkan Özdemir, “Hedefimiz Çiğli’de halkı, yerel yönetimle ve sizler gibi değerli devlet adamlarımızla el ele vererek, gönül birliği içinde bu kente hizmet etmektir. Bunu bugüne kadar birlikte başarı ile sağladığımıza inanıyorum. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla, zaman zaman sizin de görüş ve düşüncelerinizi alarak sürdüreceğiz. Bize yol göstereceğinizden hiç şüphemiz yok” dedi.

Kaymakam Görmüş: “Hizmetlerimizi Yerine Getirmeye Çalışıyoruz”

Çiğli Kaymakamı Fatih Görmüş de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çiğli’nin şehir yapısı ve sakinlerini tanımaya çalıştığını, yerel ve genel hizmetlerin yerine getirilmesi ile toplumun huzurunun sağlanmasında önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Kaymakam Görmüş, İlçe Başkanı Oktay Özdemir başta olmak üzere yönetimde yer alan tüm üyeleri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.