AK Parti'de aday tanıtımı 18 Ocak'ta

SİYASET/POLİTİKA 15.01.2024 - 16:46, Güncelleme: 16.01.2024 - 01:41 1448+ kez okundu.
 

AK Parti'de aday tanıtımı 18 Ocak'ta

AK Parti, 18 Ocak'ta İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını Açıklayacak
14 Ocak'ta açıklanması beklenen AK Parti adaylarının şehitler dolayısıyla ertelenen Ankara programı için tanıtım tarihi belli oldu. Türkiye'yi yasa boğan olaylar sonrasında ertelenen aday tanıtım toplantısı için yeni tarih belli. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını 18 Ocak Perşembe günü ATO Kongre Merkezi'nde tanıtacak. AK Parti, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını Açıklayacak Türkiye'yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından ertelenen aday tanıtım toplantısı için yeni tarih belli oldu. AK Parti, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıklayacağı toplantıyı 18 Ocak Perşembe günü gerçekleştirecek. ATO Kongre Merkezi'nde saat 14.00'te başlayacak olan toplantı, partinin merakla beklenen adaylarını tanıtma anına sahne olacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oluyor Aday tanıtım toplantısı öncesinde gözlerin çevrildiği ilk şehir İzmir. Üst kurulun uzun süreç çalışmaları sonucunda, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın İzmir için öne çıkan isim olduğu belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Ankara'da gerçekleşen oturumda yapılan temayüllerde Dağ'ın ismi öne çıktı. Eğer büyük bir sürpriz yaşanmazsa, Perşembe günkü toplantıda Dağ'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı resmi olarak açıklanacak. Ankara'da Heyecan Dorukta Toplantı, sadece İzmir için değil, aynı zamanda Ankara'da heyecan yaratıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşkilat tarafından sunulan ismin de açıklanması bekleniyor. Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı, toplantının merakla beklenen diğer bir konusu.
AK Parti, 18 Ocak'ta İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını Açıklayacak

14 Ocak'ta açıklanması beklenen AK Parti adaylarının şehitler dolayısıyla ertelenen Ankara programı için tanıtım tarihi belli oldu.

Türkiye'yi yasa boğan olaylar sonrasında ertelenen aday tanıtım toplantısı için yeni tarih belli. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını 18 Ocak Perşembe günü ATO Kongre Merkezi'nde tanıtacak.
AK Parti, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını Açıklayacak
Türkiye'yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından ertelenen aday tanıtım toplantısı için yeni tarih belli oldu. AK Parti, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıklayacağı toplantıyı 18 Ocak Perşembe günü gerçekleştirecek. ATO Kongre Merkezi'nde saat 14.00'te başlayacak olan toplantı, partinin merakla beklenen adaylarını tanıtma anına sahne olacak.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oluyor


Aday tanıtım toplantısı öncesinde gözlerin çevrildiği ilk şehir İzmir. Üst kurulun uzun süreç çalışmaları sonucunda, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın İzmir için öne çıkan isim olduğu belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Ankara'da gerçekleşen oturumda yapılan temayüllerde Dağ'ın ismi öne çıktı. Eğer büyük bir sürpriz yaşanmazsa, Perşembe günkü toplantıda Dağ'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı resmi olarak açıklanacak.


Ankara'da Heyecan Dorukta


Toplantı, sadece İzmir için değil, aynı zamanda Ankara'da heyecan yaratıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşkilat tarafından sunulan ismin de açıklanması bekleniyor. Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı, toplantının merakla beklenen diğer bir konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.