Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi’ne ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 10:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2808+ kez okundu.
 

Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi’ne ziyaret

Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi'ne Ziyaret
Kütahya Valisi Ömer Toraman, Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Gönül Nalçakan ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Toraman’a İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile Şube Müdürü Mehmet Zorlu eşlik etti. Öğrencilerin derslerine katılan Vali Toraman, öğrencilerle sohbet edip eğitim durumu ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Toraman sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenlerin istek ve arzularını dinledi, okulun genel durumu ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesi'ne Ziyaret

Kütahya Valisi Ömer Toraman, Akşemsettin Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Okul Müdürü Gönül Nalçakan ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Toraman’a İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile Şube Müdürü Mehmet Zorlu eşlik etti.

Öğrencilerin derslerine katılan Vali Toraman, öğrencilerle sohbet edip eğitim durumu ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Toraman sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenlerin istek ve arzularını dinledi, okulun genel durumu ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.