Altaylı altyapı oyuncuları, dijital antrenmanla form tutuyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2020 - 13:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2344+ kez okundu.
 

Altaylı altyapı oyuncuları, dijital antrenmanla form tutuyor

ALTAY FUTBOL OKULLARI, BÜNYESİNDEKİ ÖĞRENCİLER İÇİN EV ŞARTLARINA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞ İLK DİJİTAL ANTRENMAN PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Altay Futbol Okulları, bünyesindeki öğrenciler için ev şartlarına uygun olarak hazırlanmış ilk dijital antrenman programını gerçekleştirdi. İlk video antrenman programı, Siyah-beyazlı kulübün futbol okulları resmi sosyal medya hesabından yayınlandı. Haftanın üç günü yayınlanacak derslerin ilkinin ardından Altay Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık, öğrenciler ve velilere korona virüsünden dolayı evde kalınan şu günlerde minik Altaylıların çalışmalarını aksatmaması için neler yapmaları gerektiği detaylı bir şekilde anlattı. Mahmut Gözüaçık: ‘‘Öğrencilerimiz ve velilerimizin yanındayız’’ Türkiye’nin ve tüm Dünya’nın zorlu bir süreçten geçildiğini söyleyen Gözüaçık, “Büyük bir salgın niteliğindeki korona virüsü nedeniyle zor bir dönemden geçmekteyiz. Biz Altay Futbol Okulları ailesi olarak, bu zorlu günlerde yanınızda olmak istiyoruz. Sizleri de ailemizin fertleri olarak görüyoruz ve destek olmak istiyoruz. Bilindiği üzere uzmanlar, düzenli fiziksel aktivitenin, dengeli beslenmenin ve uyku düzeninin önemine vurgu yapmaktadırlar. Altay Futbol Okulları olarak öncelikli görevimiz, sağlıklı bireyler olarak hayatınızı sürdürmenize katkı sağlamak ve bunun için de uzaktan da olsa sizlere sporu ulaştırmaktır” dedi.
ALTAY FUTBOL OKULLARI, BÜNYESİNDEKİ ÖĞRENCİLER İÇİN EV ŞARTLARINA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞ İLK DİJİTAL ANTRENMAN PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Altay Futbol Okulları, bünyesindeki öğrenciler için ev şartlarına uygun olarak hazırlanmış ilk dijital antrenman programını gerçekleştirdi.

İlk video antrenman programı, Siyah-beyazlı kulübün futbol okulları resmi sosyal medya hesabından yayınlandı. Haftanın üç günü yayınlanacak derslerin ilkinin ardından Altay Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık, öğrenciler ve velilere korona virüsünden dolayı evde kalınan şu günlerde minik Altaylıların çalışmalarını aksatmaması için neler yapmaları gerektiği detaylı bir şekilde anlattı.

Mahmut Gözüaçık: ‘‘Öğrencilerimiz ve velilerimizin yanındayız’’

Türkiye’nin ve tüm Dünya’nın zorlu bir süreçten geçildiğini söyleyen Gözüaçık, “Büyük bir salgın niteliğindeki korona virüsü nedeniyle zor bir dönemden geçmekteyiz. Biz Altay Futbol Okulları ailesi olarak, bu zorlu günlerde yanınızda olmak istiyoruz. Sizleri de ailemizin fertleri olarak görüyoruz ve destek olmak istiyoruz. Bilindiği üzere uzmanlar, düzenli fiziksel aktivitenin, dengeli beslenmenin ve uyku düzeninin önemine vurgu yapmaktadırlar. Altay Futbol Okulları olarak öncelikli görevimiz, sağlıklı bireyler olarak hayatınızı sürdürmenize katkı sağlamak ve bunun için de uzaktan da olsa sizlere sporu ulaştırmaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.