Batman’da öğretmen ve velilerden depremzede çocuklara oyuncak

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2023 - 10:39, Güncelleme: 25.02.2023 - 10:34 1192+ kez okundu.
 

Batman’da öğretmen ve velilerden depremzede çocuklara oyuncak

Batman’da öğretmen ve velilerden depremzede çocuklara oyuncak
Batman Gültepe İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve velileri tarafından "oyuncak kutunuz iyilik dolsun" yardım çalışması büyük ilgi gördü.Batman Gültepe İlkokulu idarecileri, veli ve öğrencileri tarafından depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere çok sayıda oyuncak bebek arabası beşik kırtasiye ve giyim malzemesinden oluşan hediyeler toplandı. Toplanan hediyeler Gaziantep İslahiye Adıyaman merkez ve Batman’da Yurtkur Müdürlüğü’ne bağlı Süveybe Ana Kız Yurdunda barınan depremzedelere teslim edildi.Okul Müdürü Şehmus Eren, çalışmaya desteklerinden dolayı Gültepe ilkokulu yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür ettiğini söyledi. Depremin oluşturduğu olumsuzluklardan en çok küçük yaş grubundaki çocuklar etkilenmekte olduğunu ifade eden Eren, "Deprem mağduru ailelerin çocuklarını mutlu etmek adına bu anlamlı desteği öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte verdik” dedi.
Batman’da öğretmen ve velilerden depremzede çocuklara oyuncak
Batman Gültepe İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve velileri tarafından "oyuncak kutunuz iyilik dolsun" yardım çalışması büyük ilgi gördü.
Batman Gültepe İlkokulu idarecileri, veli ve öğrencileri tarafından depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere çok sayıda oyuncak bebek arabası beşik kırtasiye ve giyim malzemesinden oluşan hediyeler toplandı. Toplanan hediyeler Gaziantep İslahiye Adıyaman merkez ve Batman’da Yurtkur Müdürlüğü’ne bağlı Süveybe Ana Kız Yurdunda barınan depremzedelere teslim edildi.
Okul Müdürü Şehmus Eren, çalışmaya desteklerinden dolayı Gültepe ilkokulu yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür ettiğini söyledi. Depremin oluşturduğu olumsuzluklardan en çok küçük yaş grubundaki çocuklar etkilenmekte olduğunu ifade eden Eren, "Deprem mağduru ailelerin çocuklarını mutlu etmek adına bu anlamlı desteği öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte verdik” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.