Bergama'da vatandaşlar Taş ve Moloz Yığınlarından Şikayetçi

EGE HABERLERİ 11.07.2024 - 23:36, Güncelleme: 11.07.2024 - 23:40 4175+ kez okundu.
 

Bergama'da vatandaşlar Taş ve Moloz Yığınlarından Şikayetçi

İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Zafer Mahallesi ve Selimiye Mahallesi sakinleri, yaklaşık bir yıldır mahallelerinde duran taş ve moloz yığınlarından rahatsızlık duyuyor.
Sizden gelenler Mahalle halkı, yetkililere seslenerek bu yığınların bir an önce kaldırılmasını talep ediyor. Vatandaşlar, "Bu mahalle arasında böyle bir rezillik olamaz. Kaymakam'ın oturduğu mahallede böyle görüntü istemiyoruz," diyerek duruma tepkilerini dile getiriyor. Mahalle arasında yığın halinde duran taş ve molozların, çevre kirliliğine neden olduğu ve yaşam kalitesini olumsuz etkilediği belirtiliyor. Bölge halkı, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini ve bu görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılmasını bekliyor. Mahalle sakinleri, "Temiz ve düzenli bir çevrede yaşamak bizim de hakkımız," diyerek yetkililere çağrıda bulunuyor. İzmir Bergama'da yaşayan vatandaşların bu sorununun kısa sürede çözüme kavuşturulması umuluyor. Yetkililerin konuya duyarlılık göstererek mahalle halkının taleplerine kulak vermesi bekleniyor
İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Zafer Mahallesi ve Selimiye Mahallesi sakinleri, yaklaşık bir yıldır mahallelerinde duran taş ve moloz yığınlarından rahatsızlık duyuyor.

Sizden gelenler

Mahalle halkı, yetkililere seslenerek bu yığınların bir an önce kaldırılmasını talep ediyor.

Vatandaşlar, "Bu mahalle arasında böyle bir rezillik olamaz. Kaymakam'ın oturduğu mahallede böyle görüntü istemiyoruz," diyerek duruma tepkilerini dile getiriyor. Mahalle arasında yığın halinde duran taş ve molozların, çevre kirliliğine neden olduğu ve yaşam kalitesini olumsuz etkilediği belirtiliyor.

Bölge halkı, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini ve bu görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılmasını bekliyor. Mahalle sakinleri, "Temiz ve düzenli bir çevrede yaşamak bizim de hakkımız," diyerek yetkililere çağrıda bulunuyor.

İzmir Bergama'da yaşayan vatandaşların bu sorununun kısa sürede çözüme kavuşturulması umuluyor. Yetkililerin konuya duyarlılık göstererek mahalle halkının taleplerine kulak vermesi bekleniyor

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.