Buca Belediyesi, Halk Söyleşileri düzenliyor

EGE HABERLERİ 05.10.2023 - 08:40, Güncelleme: 05.10.2023 - 08:40 3801+ kez okundu.
 

Buca Belediyesi, Halk Söyleşileri düzenliyor

Buca Belediyesi, 4. Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi kapsamında Prof. Dr. Bülent Coşkun’un katılımıyla bir söyleşi düzenleyecek.
Buca Belediyesi, 4. Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi kapsamında halk söyleşileri düzenliyor. Evde Bir Ergen Varsa Patron Kimdir? Sorusunun yanıtının aranacağı halk söyleşilerinin konuğu, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Coşkun olacak. Söyleşi, 6 Ekim Cuma, saat 14.00’da Buca Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek. Buca Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada “IV. Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi kapsamında gerçekleşecek "Evde bir ergen varsa patron kimdir?" adlı halk söyleşisine tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” cümleleri ile davette bulunuldu.
Buca Belediyesi, 4. Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi kapsamında Prof. Dr. Bülent Coşkun’un katılımıyla bir söyleşi düzenleyecek.

Buca Belediyesi, 4. Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi kapsamında halk söyleşileri düzenliyor.

Evde Bir Ergen Varsa Patron Kimdir? Sorusunun yanıtının aranacağı halk söyleşilerinin konuğu, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Coşkun olacak.

Söyleşi, 6 Ekim Cuma, saat 14.00’da Buca Belediyesi Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

Buca Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada “IV. Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi kapsamında gerçekleşecek "Evde bir ergen varsa patron kimdir?" adlı halk söyleşisine tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” cümleleri ile davette bulunuldu.

f7mdvpawyaehybh.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.