Buca Belediyesi'nden 'Cumhuriyet ve Kadın' söyleşisi

EGE HABERLERİ 12.05.2023 - 01:04, Güncelleme: 12.05.2023 - 01:04 2328+ kez okundu.
 

Buca Belediyesi'nden 'Cumhuriyet ve Kadın' söyleşisi

Buca Belediyesi, 'Cumhuriyet ve Kadın' konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.
Buca Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Cumhuriyet ve Kadın' söyleşisi gerçekleştireceğini duyurdu. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Danışmanı ve Atatürk Araştırmacısı Ahmet Gürel ile Latife Hanım’ın kuzeni Suna Hanım'ın da katılacağı söyleşi, 12 Mayıs cuma günü saat 14.00'da, Cemal Yetginer Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi'nde yapılacak. Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: "Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Danışmanı ve Atatürk Araştırmacısı Ahmet Gürel ile Latife Hanım’ın 85 yaşındaki kuzeni Suna Hanım'ın katılacağı 'Cumhuriyet ve Atatürk' söyleşimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz."
Buca Belediyesi, 'Cumhuriyet ve Kadın' konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Buca Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Cumhuriyet ve Kadın' söyleşisi gerçekleştireceğini duyurdu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Danışmanı ve Atatürk Araştırmacısı Ahmet Gürel ile Latife Hanım’ın kuzeni Suna Hanım'ın da katılacağı söyleşi, 12 Mayıs cuma günü saat 14.00'da, Cemal Yetginer Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesi'nde yapılacak.

Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Danışmanı ve Atatürk Araştırmacısı Ahmet Gürel ile Latife Hanım’ın 85 yaşındaki kuzeni Suna Hanım'ın katılacağı 'Cumhuriyet ve Atatürk' söyleşimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.