Buca’nın yüzme havuzunda bakım zamanı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2019 - 11:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1718+ kez okundu.
 

Buca’nın yüzme havuzunda bakım zamanı

Buca Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü, Yaz Boyu Tam Kapasite Hizmet Veren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu Bakıma Aldı.
Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yaz boyu tam kapasite hizmet veren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu bakıma aldı. Buca’da çocukların ve gençlerin boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmeleri için çalışan Buca Belediyesi, yaz döneminin ardından Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda bakım onarım çalışmalarını başlattı. A’dan Z’ye tüm bakım çalışmaları tamamlanan havuzun, soyunma odaları ve duşları da yenilendi. Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün yürüttüğü çalışmalar kapsamında yüzme havuzu boşaltılarak dev iskele kuruldu. Yüzme havuzunun çatısından duvarlarına kadar boya işlemi gerçekleştirilirken, hava sirkülasyon sistemleri de yenilendi. Havuzda yapılan bakım çalışmalarının yanı sıra havuzun alt katında yer alan soyunma odaları, duş ve tuvaletler de yenilendi. Çalışma kapsamında kırık olan tüm materyallerde onarıldı.
Buca Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü, Yaz Boyu Tam Kapasite Hizmet Veren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu Bakıma Aldı.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yaz boyu tam kapasite hizmet veren Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu bakıma aldı.

Buca’da çocukların ve gençlerin boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmeleri için çalışan Buca Belediyesi, yaz döneminin ardından Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda bakım onarım çalışmalarını başlattı. A’dan Z’ye tüm bakım çalışmaları tamamlanan havuzun, soyunma odaları ve duşları da yenilendi.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün yürüttüğü çalışmalar kapsamında yüzme havuzu boşaltılarak dev iskele kuruldu. Yüzme havuzunun çatısından duvarlarına kadar boya işlemi gerçekleştirilirken, hava sirkülasyon sistemleri de yenilendi. Havuzda yapılan bakım çalışmalarının yanı sıra havuzun alt katında yer alan soyunma odaları, duş ve tuvaletler de yenilendi. Çalışma kapsamında kırık olan tüm materyallerde onarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.