Çiğli Ak Parti’den Cumhuriyetimizin 100. Yılında Coşku Seli

GÜNDEM/GÜNCEL 29.10.2023 - 16:06, Güncelleme: 29.10.2023 - 16:06 1188+ kez okundu.
 

Çiğli Ak Parti’den Cumhuriyetimizin 100. Yılında Coşku Seli

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığının Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları dahilinde düzenlemiş olduğu “Cumhuriyet Yürüşü” coşku seline dönüştü.
AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamaları dahilinde Cumhuriyet yürüyüşü yaparak kutladı. Çiğli Ak Parti ilçe başkanlığında başlayan Cumhuriyet Yürüyüşü korteji Anadolu caddesi üzerinden Çiğli Kasaplar meydanında son buldu. Kortej yürüyüşüne Milliyetçi Hareket partisi İlçe başkanı Orhan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer, Çiğli Ülkü Ocakları yönetimi, Mahalle muhtarları, Çiğli’de bulunan STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Ellerinde Türk bayrakları, Atatürk posterleri ile yürüyüşe geçen kortej vatandaşların sevgi gösterileriyle ve alkışlarla karşılandı. Yürüyüş sonrasında duygularını dile getiren AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir ise "Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde Türkiye’mizin dört bir yanında heyecanla, gururla ve coşkuyla kutlanıyor. Bizlerde ilçemizde bu coşkuya, heyecana ve gurura ortak olmak, milletimizin azmi ve kararlılığına olan hayranlığımızı ifade etmek adına bu yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Ve Vatandaşımızın sevgisine, heyecanına, gururuna ortak olduk. Cumhuriyet Bayramı’mızı coşkuyla kutluyoruz'' dedi. kaynak gazetemcigli
AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığının Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları dahilinde düzenlemiş olduğu “Cumhuriyet Yürüşü” coşku seline dönüştü.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamaları dahilinde Cumhuriyet yürüyüşü yaparak kutladı. Çiğli Ak Parti ilçe başkanlığında başlayan Cumhuriyet Yürüyüşü korteji Anadolu caddesi üzerinden Çiğli Kasaplar meydanında son buldu.

Kortej yürüyüşüne Milliyetçi Hareket partisi İlçe başkanı Orhan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer, Çiğli Ülkü Ocakları yönetimi, Mahalle muhtarları, Çiğli’de bulunan STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Ellerinde Türk bayrakları, Atatürk posterleri ile yürüyüşe geçen kortej vatandaşların sevgi gösterileriyle ve alkışlarla karşılandı.

Yürüyüş sonrasında duygularını dile getiren AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir ise "Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde Türkiye’mizin dört bir yanında heyecanla, gururla ve coşkuyla kutlanıyor. Bizlerde ilçemizde bu coşkuya, heyecana ve gurura ortak olmak, milletimizin azmi ve kararlılığına olan hayranlığımızı ifade etmek adına bu yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Ve Vatandaşımızın sevgisine, heyecanına, gururuna ortak olduk. Cumhuriyet Bayramı’mızı coşkuyla kutluyoruz'' dedi.

kaynak gazetemcigli

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.