Covid- 19 'un Antarktika’da bulunan Veri merkezinde Üretildiği Tespit edildi

BİLİM /TEKNOLOJİ 22.01.2024 - 12:14, Güncelleme: 22.01.2024 - 12:21 2637+ kez okundu.
 

Covid- 19 'un Antarktika’da bulunan Veri merkezinde Üretildiği Tespit edildi

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları Dünya sağlık örgütünü Veri tabanını hacklediklerini duyurdu.
Covid-19,virüsü  2019 Aralık ayında Çin’in Wuhan kentinde bir akut solunum yolu rahatsızlığı şeklinde ortaya çıkıp kısa süre içerisinde tüm dünya ülkelerine yayılmış olduğu bilgisi artık tarihe karıştı. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Organization, WHO) Birleşmiş Milletlere bağlı olan ve toplum sağlığıyla ilgili uluslararası çalışmalar yapan örgütün Veri Tabanını hackleyen sancak muhafızları Türk hacker grubu ,Dünya Sağlık Örgütünün Covid- 19 ile Alakalı yapmış oldukları çalışmaları ve bu virüsün Aslında Antarktika’da bulunan Veri merkezinde Üretildiği bilgisine ulaştığını duyurdu . Ne olmuştu? İnanmamız istenen neydi? Covid- 19 Türkiye’de ilk vaka 11 Mart 2020 tarihinde görülmüştü. Dünya sağlık örgütü (WHO) 11 Mart 2020 tarihinde “pandemi” ilan etmiş ve ülkeler virüs vakalarına son verebilmek adına çeşitli tedbirler almışlardı. Alınan tedbirler ülke ekonomilerinin makroekonomik değişkenlerinde çeşitli sıkıntılara sebebiyet vermişti. Covid-19 pandemisinin Dünya ve Türkiye ekonomisi üzerindeki ekonomik etkilerinin araştırılması, sonuç itibariyle Covid-19 salgınının Çin’de ortaya çıkması iddiasına rağmen etki derecesini en az hisseden ülkenin yine Çin olması kurgunun büyüklüğünü ve ispat edilemeyen şüpheleri akıllara getirmişti. Korkunç gerçekler gün yüzüne çıkıyor . Türk hacker grubu Sancak Muhafızları Dünya sağlık örgütünü hackleyerek veri tabanındaki bilgileri paylaştı. Türk hacker grubu ,Dünya Sağlık Örgütünün Covid- 19 ile Alakalı yapmış oldukları çalışmaları ve bu virüsün Aslında Antarktika’da bulunan Veri merkezinde Üretildiği bilgisine ulaştı. İnsan ırkının  Bitirilip , Tek ırk Çalışmaları yapıyorlarmış. Türk hacker grubu Sancak Muhafızları Dünya sağlık örgütünü hackleme sonrası tehlikenin boyutunu dünyaya servis etti. Veriler arasında Gen Araştırma Enstitüsü’nde İnsan ırkının  Bitirilip, Tek ırk Çalışmaları için yapılan önemli gizli belgelere ulaştıklarını bildiren sancak muhafızları belgeleri yetkili merciler ile paylaştıklarını bildirdi . Sancak Muhafızları paylaşımında  Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Organization, WHO) Birleşmiş Milletlere bağlı olan ve toplum sağlığıyla ilgili uluslararası çalışmalar yapan örgütün Veri Tabanı Tarafımızca Hecelenmiştir Covid- 19 ile Alakalı yapmış oldukları çalışmalar,  bu virüsün Aslında Antarktika’da bulunan Veri merkezinde Üretildiği Tespit edilmiştir. Bunun yanı sıra, Antarktika’da bulunan  Gen Araştırma Enstitüsü’nde İnsan ırkının  Bitirilip , Tek ırk Çalışmaları için yapılan önemli gizli belgeler , Deneysel faaliyetler ve bunlara destek veren ülkelerin Finansal desteklerinin belgeleri elimizdedir. Yaptığınız Tüm Kirli anlaşmaları Gün yüzüne ÇIKARACAĞIZ  Açıklamasını yaptı.
Türk hacker grubu Sancak Muhafızları Dünya sağlık örgütünü Veri tabanını hacklediklerini duyurdu.

Covid-19,virüsü  2019 Aralık ayında Çin’in Wuhan kentinde bir akut solunum yolu rahatsızlığı şeklinde ortaya çıkıp kısa süre içerisinde tüm dünya ülkelerine yayılmış olduğu bilgisi artık tarihe karıştı.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Organization, WHO) Birleşmiş Milletlere bağlı olan ve toplum sağlığıyla ilgili uluslararası çalışmalar yapan örgütün Veri Tabanını hackleyen sancak muhafızları hacker grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk hacker grubu ,Dünya Sağlık Örgütünün Covid- 19 ile Alakalı yapmış oldukları çalışmaları ve bu virüsün Aslında Antarktika’da bulunan Veri merkezinde Üretildiği bilgisine ulaştığını duyurdu .

Ne olmuştu?

İnanmamız istenen neydi?

Covid- 19 Türkiye’de ilk vaka 11 Mart 2020 tarihinde görülmüştü. Dünya sağlık örgütü (WHO) 11 Mart 2020 tarihinde “pandemi” ilan etmiş ve ülkeler virüs vakalarına son verebilmek adına çeşitli tedbirler almışlardı. Alınan tedbirler ülke ekonomilerinin makroekonomik değişkenlerinde çeşitli sıkıntılara sebebiyet vermişti. Covid-19 pandemisinin Dünya ve Türkiye ekonomisi üzerindeki ekonomik etkilerinin araştırılması, sonuç itibariyle Covid-19 salgınının Çin’de ortaya çıkması iddiasına rağmen etki derecesini en az hisseden ülkenin yine Çin olması kurgunun büyüklüğünü ve ispat edilemeyen şüpheleri akıllara getirmişti.

Korkunç gerçekler gün yüzüne çıkıyor .

hacker grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk hacker grubu Sancak Muhafızları Dünya sağlık örgütünü hackleyerek veri tabanındaki bilgileri paylaştı. hacker grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk hacker grubu ,Dünya Sağlık Örgütünün Covid- 19 ile Alakalı yapmış oldukları çalışmaları ve bu virüsün Aslında Antarktika’da bulunan Veri merkezinde Üretildiği bilgisine ulaştı.

İnsan ırkının  Bitirilip , Tek ırk Çalışmaları yapıyorlarmış.

hacker grubu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk hacker grubu Sancak Muhafızları Dünya sağlık örgütünü hackleme sonrası tehlikenin boyutunu dünyaya servis etti.

Veriler arasında Gen Araştırma Enstitüsü’nde İnsan ırkının  Bitirilip, Tek ırk Çalışmaları için yapılan önemli gizli belgelere ulaştıklarını bildiren sancak muhafızları belgeleri yetkili merciler ile paylaştıklarını bildirdi .

Sancak Muhafızları paylaşımında 

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Organization, WHO) Birleşmiş Milletlere bağlı olan ve toplum sağlığıyla ilgili uluslararası çalışmalar yapan örgütün Veri Tabanı Tarafımızca Hecelenmiştir

Covid- 19 ile Alakalı yapmış oldukları çalışmalar,  bu virüsün Aslında Antarktika’da bulunan Veri merkezinde Üretildiği Tespit edilmiştir.

Bunun yanı sıra, Antarktika’da bulunan  Gen Araştırma Enstitüsü’nde İnsan ırkının  Bitirilip , Tek ırk Çalışmaları için yapılan önemli gizli belgeler , Deneysel faaliyetler ve bunlara destek veren ülkelerin Finansal desteklerinin belgeleri elimizdedir.

Yaptığınız Tüm Kirli anlaşmaları Gün yüzüne ÇIKARACAĞIZ 

Açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.