Dikili'deki moloz, hafriyat ve çöp sorunu bitmiyor!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (Medya ege) - Medya ege | 04.12.2023 - 09:22, Güncelleme: 04.12.2023 - 09:22 1267+ kez okundu.
 

Dikili'deki moloz, hafriyat ve çöp sorunu bitmiyor!

İzmir'in sevilen turizm ilçelerinden Dikili'nin kaderi çöp, moloz, hafriyat mı oldu?
İzmir'in yazlık ilçelerinden Dikili, adından yine moloz, hafriyat dökümleri ile söz ettiriyor. WhatsApp İhbar Hattına gelen bildirimler ile bölgeye giden Medya Ege ekibi, ilçenin çöp depolama alanına dönüşünü gözler önüne serdi. İlçede dolaşan ekibimiz, ilçedeki denetimsizliği yerinde tespit etti. Bölgenin birçok yerine izinsizce atılan, çöp, hafriyat gibi atıklar vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Birçok yere atılan evsel ve fabrika atıkları, sevilen yazlık ilçenin kaderini değiştirdi. Dikili Belediyesi ve Belediye Başkanı Adil Kırgöz'e seslenen vatandaşlar, ilçede denetimlerin arttırılmasını talep etti. Yaşam alanlarına atılan çöp moloz gibi atıklardan rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar öte yandan, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün Sanayi Sitesinde bulunan dükkanının tabelasının önündeki kanal kapağının dahi açık olduğunu hatırlatarak, ilçede yolda yürümenin dahi tehlikeli hale geldiğini dile getirdi. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'e seslenen vatandaşlar "Dikili İzmir'in en önemli yazlık ilçelerinden biri. Ancak yaz aylarında dahi, belediyenin denetimsizliği büyük sorunlara yol açıyor. Yollarda delikler olduğu gibi ilçenin birçok yerine kamyon kamyon atık bırakılıyor. Halk sağlığı tehlikede olduğu gibi yaşam alanlarımızın çöplüğe dönüştürülmesine karşıyız. Belediye Başkanı Kırgöz'ün dükkanının tabelasının önündeki yol bile bozuk. Bu denetimsizlik ne zaman son bulacak? Dikili'nin değişmez kaderi çöp mü olacak?" cümleleri ile tepkisini dile getirdi.
İzmir'in sevilen turizm ilçelerinden Dikili'nin kaderi çöp, moloz, hafriyat mı oldu?

İzmir'in yazlık ilçelerinden Dikili, adından yine moloz, hafriyat dökümleri ile söz ettiriyor.

WhatsApp İhbar Hattına gelen bildirimler ile bölgeye giden Medya Ege ekibi, ilçenin çöp depolama alanına dönüşünü gözler önüne serdi. İlçede dolaşan ekibimiz, ilçedeki denetimsizliği yerinde tespit etti.

whatsapp-image-2023-12-03-at-15-02-42-3.jpeg

Bölgenin birçok yerine izinsizce atılan, çöp, hafriyat gibi atıklar vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Birçok yere atılan evsel ve fabrika atıkları, sevilen yazlık ilçenin kaderini değiştirdi.

Dikili Belediyesi ve Belediye Başkanı Adil Kırgöz'e seslenen vatandaşlar, ilçede denetimlerin arttırılmasını talep etti.

Yaşam alanlarına atılan çöp moloz gibi atıklardan rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar öte yandan, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün Sanayi Sitesinde bulunan dükkanının tabelasının önündeki kanal kapağının dahi açık olduğunu hatırlatarak, ilçede yolda yürümenin dahi tehlikeli hale geldiğini dile getirdi.

whatsapp-image-2023-12-03-at-15-02-42-2.jpeg

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'e seslenen vatandaşlar " Dikili İzmir'in en önemli yazlık ilçelerinden biri. Ancak yaz aylarında dahi, belediyenin denetimsizliği büyük sorunlara yol açıyor. Yollarda delikler olduğu gibi ilçenin birçok yerine kamyon kamyon atık bırakılıyor. Halk sağlığı tehlikede olduğu gibi yaşam alanlarımızın çöplüğe dönüştürülmesine karşıyız. Belediye Başkanı Kırgöz'ün dükkanının tabelasının önündeki yol bile bozuk. Bu denetimsizlik ne zaman son bulacak? Dikili'nin değişmez kaderi çöp mü olacak?" cümleleri ile tepkisini dile getirdi.

whatsapp-image-2023-12-03-at-15-02-46.jpegwhatsapp-image-2023-12-03-at-15-02-45.jpegwhatsapp-image-2023-12-03-at-15-02-42-2.jpegwhatsapp-image-2023-12-03-at-15-02-40.jpegwhatsapp-image-2023-12-03-at-15-02-42.jpegwhatsapp-image-2023-12-03-at-15-02-43.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.