Dörtyol’da çıkan orman yangını söndürüldü!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2022 - 14:24, Güncelleme: 05.11.2022 - 14:24 1325+ kez okundu.
 

Dörtyol’da çıkan orman yangını söndürüldü!

Dörtyol’da çıkan orman yangını söndürüldü
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını hızlı müdahale ile büyümeden söndürüldü. Dörtyol ilçesine bağlı Kuzuculu Mahallesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşların haber vermesiyle bölgeye orman işletme müdürlüğü yangın söndürme ekipleri, 1 helikopter ve çok sayıda arozöz sevk edilerek yangına müdahale edildi. Ekiplerin hızlı ve kontrollü müdahalesi ile çıkan orman yangını kısa sürede büyümeden kontrol altına alınırken soğutma çalışma başlatıldı.
Dörtyol’da çıkan orman yangını söndürüldü

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını hızlı müdahale ile büyümeden söndürüldü.
Dörtyol ilçesine bağlı Kuzuculu Mahallesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşların haber vermesiyle bölgeye orman işletme müdürlüğü yangın söndürme ekipleri, 1 helikopter ve çok sayıda arozöz sevk edilerek yangına müdahale edildi.
Ekiplerin hızlı ve kontrollü müdahalesi ile çıkan orman yangını kısa sürede büyümeden kontrol altına alınırken soğutma çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.