Emre Taşdemir golle döndü

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2022 - 22:24, Güncelleme: 28.10.2022 - 22:01 1811+ kez okundu.
 

Emre Taşdemir golle döndü

Emre Taşdemir golle döndü
Galatasaraylı futbolcu Emre Taşdemir, bu sezon ilk kez görev aldığı Fatih Karagümrük maçında rakip fileleri havalandırdı.Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında konuk olduğu Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 60. dakikasında sahneye çıkan sarı-kırmızılıların sol beki Emre Taşdemir, takımının ilk golünü kaydetti.Emre Taşdemir, Karagümrük müsabakasıyla bu sezon A Takım ile ilk kez görev aldı. Karşılaşmaya 11’de başlayan Taşdemir, bu sezon Rezerv Lig’de 4 maça çıktı. 27 yaşındaki futbolcu, A Takım’da son olarak ise 28 Temmuz 2021 tarihinde PSV ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçında oynamıştı.
Emre Taşdemir golle döndü
Galatasaraylı futbolcu Emre Taşdemir, bu sezon ilk kez görev aldığı Fatih Karagümrük maçında rakip fileleri havalandırdı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında konuk olduğu Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 60. dakikasında sahneye çıkan sarı-kırmızılıların sol beki Emre Taşdemir, takımının ilk golünü kaydetti.
Emre Taşdemir, Karagümrük müsabakasıyla bu sezon A Takım ile ilk kez görev aldı. Karşılaşmaya 11’de başlayan Taşdemir, bu sezon Rezerv Lig’de 4 maça çıktı. 27 yaşındaki futbolcu, A Takım’da son olarak ise 28 Temmuz 2021 tarihinde PSV ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçında oynamıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.