Eski Buca CHP İlçe Başkanı Kasım Akdağ'dan Veli Aksoy için duygusal sözler

OTOMOTİV/MOTOR/YAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2022 - 16:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2525+ kez okundu.
 

Eski Buca CHP İlçe Başkanı Kasım Akdağ'dan Veli Aksoy için duygusal sözler

Buca eski CHP İlçe Başkanı Kasım Akdağ bugün vefat eden eski İzmir Milletvekili Veli Aksoy için duygusal sözler paylaştı.
Akdağ paylaşımında, "İzmir Milletvekili Veli Aksoy bugün hayata gözlerini yumdu, bir baba bir siyasetçi, milletvekilliği yapmış, ülkeye emek vermiş biri idi, oğlunun belediye başkanlığı ile gururlanırdı hep, buraya kadar herşey normal sonra birileri düğmeye bastı sayın Serdar Aksoy'a Menemen'e oy veren halkın iradesine karşı operasyon yaptı, onca zaman yapılan çalışmalar, onca emek hiçe sayıldı, bir babaydı o, 2 yıl sessiz sedasız mahkeme kararını bekledi. Allah'ın adaleti ki beraat ettiğini öğrendiği gün vefat et... Allah rahmet eylesin... Başımız sağ olsun." dedi. Umarım koltuklarınız bu ağırlığı taşır Ayrıca Akdağ: "Bu arada Veli aksoy'un vebali omuzlarınızda umarım koltuklarınız bu ağırlığı taşır." dedi.
Buca eski CHP İlçe Başkanı Kasım Akdağ bugün vefat eden eski İzmir Milletvekili Veli Aksoy için duygusal sözler paylaştı.

Akdağ paylaşımında, "İzmir Milletvekili Veli Aksoy bugün hayata gözlerini yumdu, bir baba bir siyasetçi, milletvekilliği yapmış, ülkeye emek vermiş biri idi, oğlunun belediye başkanlığı ile gururlanırdı hep, buraya kadar herşey normal sonra birileri düğmeye bastı sayın Serdar Aksoy'a Menemen'e oy veren halkın iradesine karşı operasyon yaptı, onca zaman yapılan çalışmalar, onca emek hiçe sayıldı, bir babaydı o, 2 yıl sessiz sedasız mahkeme kararını bekledi.

Allah'ın adaleti ki beraat ettiğini öğrendiği gün vefat et...
Allah rahmet eylesin...
Başımız sağ olsun." dedi.

Umarım koltuklarınız bu ağırlığı taşır

Ayrıca Akdağ: "Bu arada Veli aksoy'un vebali omuzlarınızda umarım koltuklarınız bu ağırlığı taşır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.