Fayda olan projelere ve etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

GÜNDEM/GÜNCEL 06.10.2022 - 18:56, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:56 2125+ kez okundu.
 

Fayda olan projelere ve etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Merkezi istanbul'da bulunan Malatya Platformu İzmir İl Başkanlığı, sonunda toplumsal fayda olan projelere ve etkinliklere imza atmaya devam ediyor.
Merkezi istanbul'da bulunan Malatya Platformu İzmir İl Başkanlığı, sonunda toplumsal fayda olan projelere ve etkinliklere imza atmaya devam ediyor.  "Yaşadığı şehre kan verenler " sloganıyla Kızılay Ege Bölgesi Kan Merkezi"ni ziyaret eden platform üyeleri, topluca kan bağışında bulundular. Ziyaretin ardından,  Merkezin Müdürü Dr. Barış Dolaş "kan, kaynağı sadece insan olan ve hiç bir yerde üretilemeye bir ilaçtır. Bu yönüyle hepimiz birbirimize muhtacız. Bu konuda farkındalık yaratmak adına, Malatya Platformu üyelerini bağış yapmak üzere kendilerini sedyede görmek bizleri mutlu etti. Bu anlamda, tüm hasta ve hasta yakınları adına kendilerine teşekkür ederim" dedi.   Malatya Platformu İzmir İl Başkanı Hacı Vakkas Benli 'de " ziyaret sırasında, tüm üyelerle birlikte, kan ihtiyacı olan birilerine destek olabildiğimiz için çok mutlu olduk" dedi.  Bağış sırasında kendilerine yapılan sunumla beraber, kanın ne kadar hayati bir unsur olduğunu ve giderek artan kan ihtiyacının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladıklarını belirtti.  Platform olarak yaşadıkları şehre kan verenlerden oldukları için kendilerini ayrıca  iyi hissettiklerini söyledi.  Ziyaret sırasında yakın ilgi  gösteren Başta Merkezin Müdürü Dr. Barış Dolaş olmak üzere, tüm merkez çalışanlarına teşekkür eden Hacı Vakkas Benli, Platform olarak bir sonraki sosyal sorumluluk projelerinin 44 ihtiyaç sahibi öğrenim çağındaki çocuğu giydirmek olduğunu da sözlerine ilave etti.
Merkezi istanbul'da bulunan Malatya Platformu İzmir İl Başkanlığı, sonunda toplumsal fayda olan projelere ve etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Merkezi istanbul'da bulunan Malatya Platformu İzmir İl Başkanlığı, sonunda toplumsal fayda olan projelere ve etkinliklere imza atmaya devam ediyor. 

" Yaşadığı şehre kan verenler " sloganıyla Kızılay Ege Bölgesi Kan Merkezi"ni ziyaret eden platform üyeleri, topluca kan bağışında bulundular.

Ziyaretin ardından,  Merkezin Müdürü Dr. Barış Dolaş "kan, kaynağı sadece insan olan ve hiç bir yerde üretilemeye bir ilaçtır. Bu yönüyle hepimiz birbirimize muhtacız. Bu konuda farkındalık yaratmak adına, Malatya Platformu üyelerini bağış yapmak üzere kendilerini sedyede görmek bizleri mutlu etti. Bu anlamda, tüm hasta ve hasta yakınları adına kendilerine teşekkür ederim" dedi.

  Malatya Platformu İzmir İl Başkanı Hacı Vakkas Benli 'de " ziyaret sırasında, tüm üyelerle birlikte, kan ihtiyacı olan birilerine destek olabildiğimiz için çok mutlu olduk" dedi.  Bağış sırasında kendilerine yapılan sunumla beraber, kanın ne kadar hayati bir unsur olduğunu ve giderek artan kan ihtiyacının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladıklarını belirtti. 
Platform olarak yaşadıkları şehre kan verenlerden oldukları için kendilerini ayrıca  iyi hissettiklerini söyledi. 

Ziyaret sırasında yakın ilgi  gösteren Başta Merkezin Müdürü Dr. Barış Dolaş olmak üzere, tüm merkez çalışanlarına teşekkür eden Hacı Vakkas Benli, Platform olarak bir sonraki sosyal sorumluluk projelerinin 44 ihtiyaç sahibi öğrenim çağındaki çocuğu giydirmek olduğunu da sözlerine ilave etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.