Fuat Bakan, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi!

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2022 - 14:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1501+ kez okundu.
 

Fuat Bakan, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi!

Türkiye Değişim Partisi Ankara İl Başkanı Fuat Bakan Parti Genel Merkezinde biz basın açıklaması yaptı.
"YABANCILARA HAMALLIK YAPMAKTAN, IRGATLIK YAPMAKTAN BIKTIK" Sarıgül, bir İspanyol şirketin 20 yıllığına Dalaman Havalimanı'na ortak olduğunu aktararak, yabancı yatırıma karşı olmadıklarını ancak bunun belli kriterleri olduğunu söyledi. Kaliteli yabancı yatırım, kaliteli turist istediklerini anlatan BAKAN, "Yabancılara hamallık yapmaktan, ırgatlık yapmaktan, garsonluk yapmaktan bıktık" dedi. "ULUSUMA AÇIKLAYACAĞIM" Hiçbir zaman "arkasında ne olduğu bilinmeyen kapının açılmaması gerektiğini" belirten BAKAN, şunları söyledi: "Siyaset, dosta tavsiye edilmeyecek düşmana bırakılmayacak bir iştir. Siyaset, ülke sorunlarını çözmektir. Siyaset 24 saat yaşanan bir olaydır. 28 Şubat'ın ne olduğunu, 28 Şubat'ta neler yaşandığını birçok siyasinin korktuğu ve söylemeye cesaret edemediği o askeri darbelerin Türkiye'mize neler kaybettirdiğini ya 27 Şubat günü ya 28 Şubat günü bu kürsüden bütün belgeleriyle ulusuma açıklayacağım. Bir daha demokrasiyi tehlikeye sokmak isteyen 28 Şubat mantığında olanların ne olduğunu, o tezgahların nasıl hazırlandığını da o gün açıklayacağım"  
Türkiye Değişim Partisi Ankara İl Başkanı Fuat Bakan Parti Genel Merkezinde biz basın açıklaması yaptı.

"YABANCILARA HAMALLIK YAPMAKTAN, IRGATLIK YAPMAKTAN BIKTIK"

Sarıgül, bir İspanyol şirketin 20 yıllığına Dalaman Havalimanı'na ortak olduğunu aktararak, yabancı yatırıma karşı olmadıklarını ancak bunun belli kriterleri olduğunu söyledi.
Kaliteli yabancı yatırım, kaliteli turist istediklerini anlatan BAKAN, "Yabancılara hamallık yapmaktan, ırgatlık yapmaktan, garsonluk yapmaktan bıktık" dedi.

"ULUSUMA AÇIKLAYACAĞIM"

Hiçbir zaman "arkasında ne olduğu bilinmeyen kapının açılmaması gerektiğini" belirten BAKAN, şunları söyledi:
"Siyaset, dosta tavsiye edilmeyecek düşmana bırakılmayacak bir iştir. Siyaset, ülke sorunlarını çözmektir. Siyaset 24 saat yaşanan bir olaydır. 28 Şubat'ın ne olduğunu, 28 Şubat'ta neler yaşandığını birçok siyasinin korktuğu ve söylemeye cesaret edemediği o askeri darbelerin Türkiye'mize neler kaybettirdiğini ya 27 Şubat günü ya 28 Şubat günü bu kürsüden bütün belgeleriyle ulusuma açıklayacağım. Bir daha demokrasiyi tehlikeye sokmak isteyen 28 Şubat mantığında olanların ne olduğunu, o tezgahların nasıl hazırlandığını da o gün açıklayacağım"


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.