Gaziemir Belediyesi Gebe Okulu'ndan Annelere Destek

EGE HABERLERİ 03.10.2024 - 11:19, Güncelleme: 03.10.2024 - 14:35 238 kez okundu.
 

Gaziemir Belediyesi Gebe Okulu'ndan Annelere Destek

Gaziemir Belediyesi, anne adaylarının hamilelik sürecini sağlıklı bir şekilde geçirmeleri ve doğuma hazır olmaları amacıyla düzenlediği Gebe Okulu’nu başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikalarını ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını içeren hediye paketlerini sundu.
 Gebe Okulu, hamilelik sürecini bilinçli ve sağlıklı bir şekilde geçirmeyi amaçlayan annelere yönelik kapsamlı eğitimler sunuyor. Hoş Geldin Bebek Projesi ile Sürekli Destek Gaziemir Belediyesi’nin sunduğu "Hoş Geldin Bebek" hizmeti kapsamında, gebelik süreci ve doğum sonrasındaki dönemde annelerin ve bebeklerin sağlık durumları takip ediliyor. Bununla birlikte Gebe Okulu, annelerin gebelik dönemini daha sağlıklı geçirmeleri ve doğum sonrası sürece hazırlanmalarına yardımcı oluyor. Gebe Okulu'nda ebe, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapistler tarafından aile planlaması, beslenme, temel bebek bakımı, doğum sonrası süreçler ve psikolojik hazırlık konularında geniş kapsamlı eğitimler veriliyor. Bu eğitimler, anne adaylarının fiziksel ve psikolojik olarak doğuma hazır hale gelmelerini sağlıyor. Kapsamlı Eğitim Programı Gebe Okulu’nda ebe, anne adaylarına aile planlaması, emzirme danışmanlığı ve temel bebek bakımı konularında bilgi verirken; diyetisyenler, gebelikte ve emzirme döneminde doğru beslenmenin önemi hakkında bilgiler sunuyor. Fizyoterapistler ise hamilelere uygun güçlendirici ve postür düzeltici egzersizler yaptırarak doğum sürecine hazırlık sağlıyor. Ayrıca psikologlar, nefes egzersizleri ve doğuma hazırlığın psikolojik yönleri üzerinde çalışmalar yaparak annelerin kaygılarını en aza indiriyor. Sertifika ve Hediye Paketi Eğitim programını başarıyla tamamlayan anne adaylarına katılım sertifikalarının yanı sıra bebeklerin temel ihtiyaçlarına yönelik bebek bezi, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil, şampuan, pişik kremi gibi ürünlerin yer aldığı bir hediye paketi verildi. Ayrıca anneler için de göğüs pedi ve emzirme önlüğü gibi ihtiyaçlar düşünülerek hediye paketleri hazırlandı. Gebe Okulu'nun yeni dönemine katılmak isteyen anne adayları, detaylı bilgi için 999 0 112 numaralı telefondan başvuru yapabiliyor.  
Gaziemir Belediyesi, anne adaylarının hamilelik sürecini sağlıklı bir şekilde geçirmeleri ve doğuma hazır olmaları amacıyla düzenlediği Gebe Okulu’nu başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikalarını ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını içeren hediye paketlerini sundu.

 Gebe Okulu, hamilelik sürecini bilinçli ve sağlıklı bir şekilde geçirmeyi amaçlayan annelere yönelik kapsamlı eğitimler sunuyor.

Hoş Geldin Bebek Projesi ile Sürekli Destek

Gaziemir Belediyesi’nin sunduğu "Hoş Geldin Bebek" hizmeti kapsamında, gebelik süreci ve doğum sonrasındaki dönemde annelerin ve bebeklerin sağlık durumları takip ediliyor. Bununla birlikte Gebe Okulu, annelerin gebelik dönemini daha sağlıklı geçirmeleri ve doğum sonrası sürece hazırlanmalarına yardımcı oluyor. Gebe Okulu'nda ebe, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapistler tarafından aile planlaması, beslenme, temel bebek bakımı, doğum sonrası süreçler ve psikolojik hazırlık konularında geniş kapsamlı eğitimler veriliyor. Bu eğitimler, anne adaylarının fiziksel ve psikolojik olarak doğuma hazır hale gelmelerini sağlıyor.

Kapsamlı Eğitim Programı

Gebe Okulu’nda ebe, anne adaylarına aile planlaması, emzirme danışmanlığı ve temel bebek bakımı konularında bilgi verirken; diyetisyenler, gebelikte ve emzirme döneminde doğru beslenmenin önemi hakkında bilgiler sunuyor. Fizyoterapistler ise hamilelere uygun güçlendirici ve postür düzeltici egzersizler yaptırarak doğum sürecine hazırlık sağlıyor. Ayrıca psikologlar, nefes egzersizleri ve doğuma hazırlığın psikolojik yönleri üzerinde çalışmalar yaparak annelerin kaygılarını en aza indiriyor.

Sertifika ve Hediye Paketi

Eğitim programını başarıyla tamamlayan anne adaylarına katılım sertifikalarının yanı sıra bebeklerin temel ihtiyaçlarına yönelik bebek bezi, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil, şampuan, pişik kremi gibi ürünlerin yer aldığı bir hediye paketi verildi. Ayrıca anneler için de göğüs pedi ve emzirme önlüğü gibi ihtiyaçlar düşünülerek hediye paketleri hazırlandı.

Gebe Okulu'nun yeni dönemine katılmak isteyen anne adayları, detaylı bilgi için 999 0 112 numaralı telefondan başvuru yapabiliyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.