Gençlerin tramvay hattında tehlikeli oyunu kamerada

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2022 - 15:09, Güncelleme: 01.11.2022 - 15:03 1159+ kez okundu.
 

Gençlerin tramvay hattında tehlikeli oyunu kamerada

Gençlerin tramvay hattında tehlikeli oyunu kamerada
Başakşehir’de bir grup gencin birbiri ile girdiği iddia nedeniyle tramvay hattındaki tehlikeli oyunu diğer arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde gençlerin tramvay hattındaki tehlikeli alana inerek koştuğu görüldü.Başakşehir - Kirazlı tramvay hattında bir grup genç edinilen bilgiye göre, iddia uğruna tramvaydaki tehlikeli alana indi. Tramvay hattındaki tehlikeli alana inen gençlerin alanda koştuğu görüldü. Tehlikeli oyun ise diğer arkadaşları tarafından cep telefonu kamerası ile anbean görüntülendi. O esnada herhangi bir tramvayın geçmemesi muhtemel faciayı önledi.
Gençlerin tramvay hattında tehlikeli oyunu kamerada
Başakşehir’de bir grup gencin birbiri ile girdiği iddia nedeniyle tramvay hattındaki tehlikeli oyunu diğer arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde gençlerin tramvay hattındaki tehlikeli alana inerek koştuğu görüldü.
Başakşehir - Kirazlı tramvay hattında bir grup genç edinilen bilgiye göre, iddia uğruna tramvaydaki tehlikeli alana indi. Tramvay hattındaki tehlikeli alana inen gençlerin alanda koştuğu görüldü. Tehlikeli oyun ise diğer arkadaşları tarafından cep telefonu kamerası ile anbean görüntülendi. O esnada herhangi bir tramvayın geçmemesi muhtemel faciayı önledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.