Gezici eğlence parkımız yola çıktı

GÜNDEM/GÜNCEL 19.07.2023 - 22:41, Güncelleme: 19.07.2023 - 22:45 2409+ kez okundu.
 

Gezici eğlence parkımız yola çıktı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından gezici eğlence parkına ilişkin bir video paylaştı.
  Başka İduğ, söz konusu videoya "Gezici eğlence parkımız yola çıktı Çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilmek adına Bornovamızda sokak sokak geziyor çocuklarımızla eğlenceli zamanlar geçiriyoruz" notunu düştü.   Bornova Belediyesi, Gezici Eğlence Parkı ile sokak oyunları, yüz boyama, balon yapımı, şişme oyuncak parkı gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriyor.   Gezici Oyun Parkı, 16 Ağustos'a kadar çocuklarla buluşacak.
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından gezici eğlence parkına ilişkin bir video paylaştı.

 

Başka İduğ, söz konusu videoya "Gezici eğlence parkımız yola çıktı Çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilmek adına Bornovamızda sokak sokak geziyor çocuklarımızla eğlenceli zamanlar geçiriyoruz" notunu düştü.

 

Bornova Belediyesi, Gezici Eğlence Parkı ile sokak oyunları, yüz boyama, balon yapımı, şişme oyuncak parkı gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriyor.

 

Gezici Oyun Parkı, 16 Ağustos'a kadar çocuklarla buluşacak.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.