Görme Engelli Ömer Efenin Günlük Yaşamı Kolaylaşacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2019 - 17:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1006+ kez okundu.
 

Görme Engelli Ömer Efenin Günlük Yaşamı Kolaylaşacak

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, beraberinde Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Merkez Efendi Ortaokul Müdürü Cemil Arbilen ve Kuşlubahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Vardar ile Merkez Efendi İlköğretim okulunu ziyaret etti.
Merkez Efendi Ortaokulu 6-A Sınıfını ziyaret eden Kaymakam Çaykara ve beraberindeki heyet, sınıf öğrencilerinden doğuştan görme yetisi olmayan Ömer Efe Küçük’e, görme engelliler için özel olarak üretilen “Akıllı baston” hediye etti. Hediye edilen akıllı bastonun öğrenci Küçük’ün ve günlük yaşantısını kolaylaştıracağını vurgulayan Kaymakam Çaykara, şöyle devam etti; “Akıllı baston, öğrencimiz Ömer Efe’ye günlük yaşantısında tek başına iş görebilme becerisini geliştirmeyi sağlayacak. Bu hediyemizin temininde gönüllü girişimleriyle emeği geçen Merkez Efendi Ortaokul Müdürü Cemil Arbilen ile sınıf Öğretmenimiz Merve İlknur Ustaoğlu ile adının açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaşımıza bu hayır işine vesile oldukları için kendilerine şükranlarımı sunarım.” Hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden öğrenci Ömer Efe ise “Böylesi anlamlı ve güzel bir hediye için çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz” diyerek duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, beraberinde Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Merkez Efendi Ortaokul Müdürü Cemil Arbilen ve Kuşlubahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Vardar ile Merkez Efendi İlköğretim okulunu ziyaret etti.

Merkez Efendi Ortaokulu 6-A Sınıfını ziyaret eden Kaymakam Çaykara ve beraberindeki heyet, sınıf öğrencilerinden doğuştan görme yetisi olmayan Ömer Efe Küçük’e, görme engelliler için özel olarak üretilen “Akıllı baston” hediye etti.

Hediye edilen akıllı bastonun öğrenci Küçük’ün ve günlük yaşantısını kolaylaştıracağını vurgulayan Kaymakam Çaykara, şöyle devam etti;

Akıllı baston, öğrencimiz Ömer Efe’ye günlük yaşantısında tek başına iş görebilme becerisini geliştirmeyi sağlayacak. Bu hediyemizin temininde gönüllü girişimleriyle emeği geçen Merkez Efendi Ortaokul Müdürü Cemil Arbilen ile sınıf Öğretmenimiz Merve İlknur Ustaoğlu ile adının açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaşımıza bu hayır işine vesile oldukları için kendilerine şükranlarımı sunarım.”

Hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden öğrenci Ömer Efe ise “Böylesi anlamlı ve güzel bir hediye için çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz” diyerek duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.