Hastanede ’Gebe okulu’

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2019 - 10:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1717+ kez okundu.
 

Hastanede ’Gebe okulu’

Hastanede 'gebe Okulu'
Kütahya’nın Emet ilçesi Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’nde hamileler için uygulama başlatıldı. Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi Başhekimi Rukiye Kara, yaptığı açıklamada, ’’Tüm gebelerin doğum öncesi ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak İçin hastanemizde ’’Gebe okulu’’ çalışmalarımız başlamıştır. Hastenemiz personeli ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Resim Öğretmeni Derya Karakadıoğlu ve öğrencilerinin katılımlarıyla duvarlarımızda gebe okulu çalışmalarımızı başlattık. Oldukça faydalı olacağına inandığımız bu çalışma ile bir çok anne adayımıza destek olacağımıza inanıyoruz’’ dedi.
Hastanede 'gebe Okulu'

Kütahya’nın Emet ilçesi Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’nde hamileler için uygulama başlatıldı.

Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi Başhekimi Rukiye Kara, yaptığı açıklamada, ’’Tüm gebelerin doğum öncesi ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak İçin hastanemizde ’’Gebe okulu’’ çalışmalarımız başlamıştır. Hastenemiz personeli ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Resim Öğretmeni Derya Karakadıoğlu ve öğrencilerinin katılımlarıyla duvarlarımızda gebe okulu çalışmalarımızı başlattık. Oldukça faydalı olacağına inandığımız bu çalışma ile bir çok anne adayımıza destek olacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.