İhsaniye’de 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreni

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 16:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1982+ kez okundu.
 

İhsaniye’de 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreni

AFYONKARAHİSAR’IN İHSANİYE İLÇESİNDE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜN’NÜN 105. YILI DOLAYISIYLA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 105. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Semih Doğanoğlu, Belediye Başkanı Tunay Türkmen ve İlçe protokolü katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Daha sonra Kaymakam Semih Doğanoğlu ile beraberindeki protokol üyeleri Karacaahmet’ te bulunan şehitliği ziyaret etti.
AFYONKARAHİSAR’IN İHSANİYE İLÇESİNDE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜN’NÜN 105. YILI DOLAYISIYLA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 105. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Semih Doğanoğlu, Belediye Başkanı Tunay Türkmen ve İlçe protokolü katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Daha sonra Kaymakam Semih Doğanoğlu ile beraberindeki protokol üyeleri Karacaahmet’ te bulunan şehitliği ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.