Berna Laçin'e büyük kapak!

GÜNDEM/GÜNCEL 13.06.2022 - 13:52, Güncelleme: 13.06.2022 - 13:52 2266+ kez okundu.
 

Berna Laçin'e büyük kapak!

Ülke genelinde yaşanan sel felaketleri, su baskınları gibi olayların ardından sosyal medyada paylaşım yapan Berna Laçin'e bir kullanıcıdan sert cevap geldi.
Son günlerde ülkemizdeki yoğun yağışın getiridiği felaketler vatandaşlara zor anlar yaşattı. AFAD'ın yaptığı çalışmaları yetersiz gören Berna Laçin sosyal medyada şu paylaşımda bulundu; "Felaket durumunda ne yapacağımızı bilmediğimiz ve zaten bir plan olmadığı için “Eşhedü…” devamını siz getirin şeklinde bir mesaj daha yerinde olabilir." Laçin'in bu paylaşımına cevap veren bir kullanıcı; "Alttaki linke giriyorsun, ne yapman gerektiğini öğreniyorsun. AFAD gelip herkesin evinde mi eğitim versin? Kışın karpuz fiyatı araştırmayı, Paris'le koca Mustafa Paşa arasında tavuk dürüm menüsü bulmayı biliyorsun, bunu da yapabilirsin bence."
Ülke genelinde yaşanan sel felaketleri, su baskınları gibi olayların ardından sosyal medyada paylaşım yapan Berna Laçin'e bir kullanıcıdan sert cevap geldi.

Son günlerde ülkemizdeki yoğun yağışın getiridiği felaketler vatandaşlara zor anlar yaşattı. AFAD'ın yaptığı çalışmaları yetersiz gören Berna Laçin sosyal medyada şu paylaşımda bulundu; "Felaket durumunda ne yapacağımızı bilmediğimiz ve zaten bir plan olmadığı için “Eşhedü…” devamını siz getirin şeklinde bir mesaj daha yerinde olabilir."

Laçin'in bu paylaşımına cevap veren bir kullanıcı; "Alttaki linke giriyorsun, ne yapman gerektiğini öğreniyorsun. AFAD gelip herkesin evinde mi eğitim versin? Kışın karpuz fiyatı araştırmayı, Paris'le koca Mustafa Paşa arasında tavuk dürüm menüsü bulmayı biliyorsun, bunu da yapabilirsin bence."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.