Avladıkları 385 kiloluk domuzla poz verdiler

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2022 - 11:28, Güncelleme: 29.09.2022 - 11:33 1350+ kez okundu.
 

Avladıkları 385 kiloluk domuzla poz verdiler

Avladıkları 385 kiloluk domuzla poz verdiler
Sakarya’nın Geyve ilçesinde bir grup avcı, avladıkları 385 kilogram ağırlığındaki domuz ile poz verdi. Geyve ilçesinde 3 köpeği telef eden domuz avlandı. Yaklaşık ağırlığı 380 kilogram olan domuzu öldüren avcılar, avladıkları domuz ile verdikleri pozu, “Geyvelilerin korkulu rüyası büyük azılı 385 kilo büyük çaba sonucu vurduk, 3 tane köpeğimizi kesti ama sonunda vurduk” ifadeleriyle paylaştı.
Avladıkları 385 kiloluk domuzla poz verdiler

Sakarya’nın Geyve ilçesinde bir grup avcı, avladıkları 385 kilogram ağırlığındaki domuz ile poz verdi.
Geyve ilçesinde 3 köpeği telef eden domuz avlandı. Yaklaşık ağırlığı 380 kilogram olan domuzu öldüren avcılar, avladıkları domuz ile verdikleri pozu, “Geyvelilerin korkulu rüyası büyük azılı 385 kilo büyük çaba sonucu vurduk, 3 tane köpeğimizi kesti ama sonunda vurduk” ifadeleriyle paylaştı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.