Kilis’te köylere kitap kampanyası sürüyor

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2022 - 14:25, Güncelleme: 08.10.2022 - 14:21 1227+ kez okundu.
 

Kilis’te köylere kitap kampanyası sürüyor

Kilis’te köylere kitap kampanyası sürüyor
Kilis Belediyesi tarafından başlatılan köy okullarına kitap kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.Kilis Belediyesi ve Gıda Bankası tarafından toplanan kitaplar köy okullarında eğitim gören öğrencilere ulaştırılarak, köy okullarının kütüphaneleri zenginleştiriliyor.Kitap dağıtımı sorasında öğrencilere, pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilerek, çeşitli hediyeler veriliyor. Öğrencilere yönelik kitap dağıtımı ve etkinlikler Merkeze bağlı Süngütepe köyü ile Polateli ilçesine bağlı Belenözü’nde gerçekleştirdi. Kilis’teki tüm köy okullarını kapsayacak program çerçevesinde Gıda Bankasına kitap bağışı yapılması istendi.
Kilis’te köylere kitap kampanyası sürüyor
Kilis Belediyesi tarafından başlatılan köy okullarına kitap kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.
Kilis Belediyesi ve Gıda Bankası tarafından toplanan kitaplar köy okullarında eğitim gören öğrencilere ulaştırılarak, köy okullarının kütüphaneleri zenginleştiriliyor.
Kitap dağıtımı sorasında öğrencilere, pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilerek, çeşitli hediyeler veriliyor. Öğrencilere yönelik kitap dağıtımı ve etkinlikler Merkeze bağlı Süngütepe köyü ile Polateli ilçesine bağlı Belenözü’nde gerçekleştirdi. Kilis’teki tüm köy okullarını kapsayacak program çerçevesinde Gıda Bankasına kitap bağışı yapılması istendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.