Tunceli’de 2 sığınak içerisinde mühimmat ele geçirildi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2022 - 22:47, Güncelleme: 12.10.2022 - 18:32 1084+ kez okundu.
 

Tunceli’de 2 sığınak içerisinde mühimmat ele geçirildi

Tunceli’de 2 sığınak içerisinde mühimmat ele geçirildi
Tunceli’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pülümür kırsalında gerçekleştirdiği operasyonda 2 sığınak içerisinde çok sayıda mühimmat ele geçirdi.Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığımızca Tunceli Pülümür kırsalında bugün gerçekleştirilen operasyonda 2 adet sığınak içerisinde; 480 adet 7,62 mm fişek, 1 adet telsiz başlığı, 19 adet büyük pil ve çok miktarda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir” denildi.
Tunceli’de 2 sığınak içerisinde mühimmat ele geçirildi
Tunceli’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pülümür kırsalında gerçekleştirdiği operasyonda 2 sığınak içerisinde çok sayıda mühimmat ele geçirdi.
Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığımızca Tunceli Pülümür kırsalında bugün gerçekleştirilen operasyonda 2 adet sığınak içerisinde; 480 adet 7,62 mm fişek, 1 adet telsiz başlığı, 19 adet büyük pil ve çok miktarda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.