Edirne’de inşaattan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2022 - 19:48, Güncelleme: 13.10.2022 - 19:35 1118+ kez okundu.
 

Edirne’de inşaattan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Edirne’de inşaattan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı
Edirne’de şantiye alanından 30 filmli kalıp tabakası çaldığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.Edirne’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin şantiye alanından 30 filmli kalıp tabakası çalınması üzerine harekete geçen Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olayla ilgili çalışma başlattı. Hırsızlık şüphelisinin aracını tespit eden ekipler, şüpheli İ.A’nın evinde arama yaptı. Yapılan aramada çalınan malzemeler ile 50 adet tabanca fişeği ve 1 adet testere de ele geçirildi. Olayın ardından şüpheli İ.A isimli şahıs gözaltına alındı.Emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla suçlularla mücadeleye, halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı şekilde devam edileceği belirtildi.
Edirne’de inşaattan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı
Edirne’de şantiye alanından 30 filmli kalıp tabakası çaldığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.
Edirne’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin şantiye alanından 30 filmli kalıp tabakası çalınması üzerine harekete geçen Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olayla ilgili çalışma başlattı. Hırsızlık şüphelisinin aracını tespit eden ekipler, şüpheli İ.A’nın evinde arama yaptı. Yapılan aramada çalınan malzemeler ile 50 adet tabanca fişeği ve 1 adet testere de ele geçirildi. Olayın ardından şüpheli İ.A isimli şahıs gözaltına alındı.
Emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla suçlularla mücadeleye, halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı şekilde devam edileceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.