İzmir Tepecik Araştırma Hastanesine tepkiler büyüyor!

SAĞLIK 12.01.2023 - 12:03, Güncelleme: 12.01.2023 - 13:13 10639+ kez okundu.
 

İzmir Tepecik Araştırma Hastanesine tepkiler büyüyor!

İzmir Tepecik Araştırma Hastanesine tepkiler büyüyor!
İzmir Tepecik Araştırma Hastanesi sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki nasıl? Dün bir kullanıcının yaptığı paylaşımda görüldüğü üzere hastane hijyen kurallarına kesinlikle dikkat etmiyor. Çekilen videoda koltuklar pislik içinde, temiz çarşaf ve yastık isteyen vatandaşa ise çarşaf, yastık yok deniyor. Hijyen konusunda en hassas olması gereken yerler hastaneler iken görüntüler Tepecik Araştırma Hastanesi'nde tam tersi olduğunu gösteriyor.  Siz olsanız bu koltuklara ve bu hastane yönetimine kendinizi emanet eder miydiniz? Bu hastanenin temizlikten sorumlu çalışanları ne yapıyor? Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'dan, sağlık çalışanlarına gösterdiği özveri ve toleransı, hastalara da göstermesini rica ediyoruz.
İzmir Tepecik Araştırma Hastanesine tepkiler büyüyor!

İzmir Tepecik Araştırma Hastanesi sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki nasıl?

Dün bir kullanıcının yaptığı paylaşımda görüldüğü üzere hastane hijyen kurallarına kesinlikle dikkat etmiyor. Çekilen videoda koltuklar pislik içinde, temiz çarşaf ve yastık isteyen vatandaşa ise çarşaf, yastık yok deniyor. Hijyen konusunda en hassas olması gereken yerler hastaneler iken görüntüler Tepecik Araştırma Hastanesi'nde tam tersi olduğunu gösteriyor. 

Siz olsanız bu koltuklara ve bu hastane yönetimine kendinizi emanet eder miydiniz? Bu hastanenin temizlikten sorumlu çalışanları ne yapıyor?

Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'dan, sağlık çalışanlarına gösterdiği özveri ve toleransı, hastalara da göstermesini rica ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.