Dronmarket Türkiye’nin En Büyük Tarım Fuarı Agroexpo’da

GÜNDEM/GÜNCEL 23.01.2023 - 12:06, Güncelleme: 23.01.2023 - 12:08 7613+ kez okundu.
 

Dronmarket Türkiye’nin En Büyük Tarım Fuarı Agroexpo’da

Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket, 01 – 05 Şubat 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek olan 18.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı Agroexpo’da yerini alıyor. Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ise dört büyük tarım fuarından biri olan Agroexpo’da Dronmarket, Agrotod Otonom Dümenle Sistemini ve tarım dronlarını tanıtacak.
Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olan Agroexpo, 18. yılında da yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerini ve çiftçileri bir araya getirecek. 01-05 Şubat 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek fuarda standı ile yerini alacak Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket, ziyaretçilere hem Agrotod Otonom Dümenle Sistemini, hem de tarım dronlarını tanıtacak. Dronmarket Genel Müdür Serhan Yaldız; “Dünya’nın dört bir yanından ziyarete gelen yabancı firma temsilcileri ve alım heyetleri ile Türk firmalara çok önemli iş fırsatları sağlayan Agroexpo’da yer alacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. 2022 yılında Agroexpo, 90 ülkeden 3042 marka katılımcısı ile toplamda 357.912 ziyaretyi ağırlarken gerçekleşen ikili görüşmelerde 2 milyar doları geçkin bir iş hacmi gerçekleşmesine olanak sağladı. Bu gerçekten Türk firmalar ve tarım sektörü için oldukça önemli. Fuarda ziyaretçilere tarım dronlarımızın yanı sıra, AGROTOD yani Otomom Dümenleme Sistemimizi tanıtacağız. Otonom Dümenleme Teknolojisi, sürücünün traktör veya kendi yürür tarım makinalarını daha önce belirlenen rotada hareket edebilmesini sağlayabileceği özel bir sistem. Günümüzde ekim, ilaçlama ve gübrelemede sağladığı faydalar ile tarımda en yaygın kullanılan otonom sistemler olan AGROTOD’un gelecekte daha da yaygınlaşacağını öngörüyoruz” dedi.   Dronmarket hakkında: Dronmarket.com 2015 yılında ileri teknoloji dron çözümleri sunmak ve bu alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Dronmarket.com, kişisel ve ticari amaçlı kullanıma yönelik insansız hava araçları, yedek parça ve aksesuar satışı yapan, yurtdışı gelişmeleri yakından takip eden ve takipçilerini bilgilendirmeyi hedefleyen Türkiye'nin ilk dron teknolojileri platformudur. DJI Enterprise, DJI AGRAS, EMLID, CHASING, FrSky, Sunnysky markalarının Türkiye resmi distribütörü olan dronmarket.com uzman kadrosuyla ileri dron teknolojileri çözümleri sunmaktadır. Tarımda dron uygulamalarında öncü konumda olan Dronmarket.com tarım dışında, Dronmarket Endüstriyel, Dronmarket Robotik, Dronmarket Akademi (SHGM Onaylı İHA Eğitimleri) ve Haritalama olmak üzere 5 ayrı alanda çalışmalarını sürdürmektedir. Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında yaptıkları projelerle adından söz ettiren dronmarket.com; İstanbul'da bulunan genel merkezleri ve Sakarya Teknokent yerleşkesinde bulunan Ar-Ge ofisleri ile faaliyetlerine devam etmektedir.
Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket, 01 – 05 Şubat 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek olan 18.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı Agroexpo’da yerini alıyor. Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ise dört büyük tarım fuarından biri olan Agroexpo’da Dronmarket, Agrotod Otonom Dümenle Sistemini ve tarım dronlarını tanıtacak.

Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olan Agroexpo, 18. yılında da yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerini ve çiftçileri bir araya getirecek. 01-05 Şubat 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek fuarda standı ile yerini alacak Türkiye’nin ilk dron teknolojileri platformu Dronmarket, ziyaretçilere hem Agrotod Otonom Dümenle Sistemini, hem de tarım dronlarını tanıtacak.

Dronmarket Genel Müdür Serhan Yaldız; “Dünya’nın dört bir yanından ziyarete gelen yabancı firma temsilcileri ve alım heyetleri ile Türk firmalara çok önemli iş fırsatları sağlayan Agroexpo’da yer alacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. 2022 yılında Agroexpo, 90 ülkeden 3042 marka katılımcısı ile toplamda 357.912 ziyaretyi ağırlarken gerçekleşen ikili görüşmelerde 2 milyar doları geçkin bir iş hacmi gerçekleşmesine olanak sağladı. Bu gerçekten Türk firmalar ve tarım sektörü için oldukça önemli. Fuarda ziyaretçilere tarım dronlarımızın yanı sıra, AGROTOD yani Otomom Dümenleme Sistemimizi tanıtacağız. Otonom Dümenleme Teknolojisi, sürücünün traktör veya kendi yürür tarım makinalarını daha önce belirlenen rotada hareket edebilmesini sağlayabileceği özel bir sistem. Günümüzde ekim, ilaçlama ve gübrelemede sağladığı faydalar ile tarımda en yaygın kullanılan otonom sistemler olan AGROTOD’un gelecekte daha da yaygınlaşacağını öngörüyoruz” dedi.

 

Dronmarket hakkında: Dronmarket.com 2015 yılında ileri teknoloji dron çözümleri sunmak ve bu alanda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Dronmarket.com, kişisel ve ticari amaçlı kullanıma yönelik insansız hava araçları, yedek parça ve aksesuar satışı yapan, yurtdışı gelişmeleri yakından takip eden ve takipçilerini bilgilendirmeyi hedefleyen Türkiye'nin ilk dron teknolojileri platformudur.

DJI Enterprise, DJI AGRAS, EMLID, CHASING, FrSky, Sunnysky markalarının Türkiye resmi distribütörü olan dronmarket.com uzman kadrosuyla ileri dron teknolojileri çözümleri sunmaktadır. Tarımda dron uygulamalarında öncü konumda olan Dronmarket.com tarım dışında, Dronmarket Endüstriyel, Dronmarket Robotik, Dronmarket Akademi (SHGM Onaylı İHA Eğitimleri) ve Haritalama olmak üzere 5 ayrı alanda çalışmalarını sürdürmektedir. Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında yaptıkları projelerle adından söz ettiren dronmarket.com; İstanbul'da bulunan genel merkezleri ve Sakarya Teknokent yerleşkesinde bulunan Ar-Ge ofisleri ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.