Yaralı atmaca tedavi altına alındı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2023 - 16:07, Güncelleme: 31.01.2023 - 15:26 1339+ kez okundu.
 

Yaralı atmaca tedavi altına alındı

Yaralı atmaca tedavi altına alındı
Van’da yaralı halde bulunan ‘Bayağı Atmaca’ kuşu tedavi altına alındı.Yaralı bir kuş bulunduğu ihbarının alınması üzerine harekete geçen Van İl Jandarma Komutanlığı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, ihbar edilen yere giderek "Bayağı Atmaca" olarak bilinen yaralı kuşu teslim aldı.Muhafaza altına alınan atmaca, Van YYÜ Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezine tedavisinin yapılması amacıyla teslim edildi.
Yaralı atmaca tedavi altına alındı
Van’da yaralı halde bulunan ‘Bayağı Atmaca’ kuşu tedavi altına alındı.
Yaralı bir kuş bulunduğu ihbarının alınması üzerine harekete geçen Van İl Jandarma Komutanlığı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, ihbar edilen yere giderek "Bayağı Atmaca" olarak bilinen yaralı kuşu teslim aldı.
Muhafaza altına alınan atmaca, Van YYÜ Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezine tedavisinin yapılması amacıyla teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.