Yardımlaşmanın Tarafı olmaz
Yardımlaşmanın Tarafı olmaz
Asrın depreminin ardından ülke olarak yardımlaşma seferberliği başlatılırken bazı kurumlar ülkede devlete güven sorunu varmış gibi göstermek için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
Son olarak Hükümete muhalifliği ile bilinen Halk tv tüm Türkiye'nin ekranlarında yayınlan yardım programı gibi bir programa hazırlanıyor .
Bugün de İzmir'de muhalifliği ile bilinen ve muhalif olan tüm kurumlardan hatrı sayılır reklamlar alan bir kurum yetkilisi mesaj gruplarında Halk tv nin yapacağı yardım organizasyonunu "Tarafını seçen karınca" örneği vererek herkesi yardım verirkende taraf seçmeye davet etti .
Mesaj grupları üzerinden yayınlanan bu paylaşımın ardından uygun görülmeyen bu söz için yorumlar yapıldı.Eleştiri yapan bazı yorumculara da hakeretlerle karşılık verildiği ögrenildi.
işte mesaj gruplarınına atılan mesaj
22 Şubat Çarşamba günü saat 20’de HALK TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunacağı ve onlarca aydın, sanatçı, gazetecinin katılacağı dayanışma yayınını büyütmek, halkın dayanışma yayını haline getirmek üzere gönüllüler olarak seferber olduk. Bir süredir bu yayın için çalışıyoruz. Yaralarımızı hep beraber sarmak için, bir nebze katkımız olsun; yangını söndüremeyeceğini bilse de tarafını seçen karınca olalım istedik. Halkın dayanışmasını canlandırmak için seferber oluyoruz, sizi de bekliyoruz.
Yardımlaşmanın Tarafı olmaz
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.