6 hırsızlık olayının 5 şüphelisini jandarma yakaladı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2023 - 10:21, Güncelleme: 24.03.2023 - 10:13 1345+ kez okundu.
 

6 hırsızlık olayının 5 şüphelisini jandarma yakaladı

6 hırsızlık olayının 5 şüphelisini jandarma yakaladı
Eskişehir’de bağ evleri ve çiftlikten hırsızlık olaylarıyla ilgili jandarma tarafından yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.Jandarma Suç Araştırma Dedektif Timi (JASAT) ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Eğriöz ve Uludere mahallelerindeki bağ evleri ve çiftlikten 6 hırsızlık olayı gerçekleştiği tespit edildi. Yapılan fiziki ve teknik takip neticesinde hırsızlık olaylarının şüphelilerinin U.K., C.A., V.G., Ö.D. ve G.Y. olduğu anlaşıldı.Yapılan aramalarda bulunan 1 adet elektrikli süpürge, 1 adet vidalama makinesi, 1 adet elektrikli el testeresi ve 1 adet matkap muhafaza altına alınarak sahiplerine teslim edildi.Hırsızlık olaylarıyla ilgili 5 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
6 hırsızlık olayının 5 şüphelisini jandarma yakaladı
Eskişehir’de bağ evleri ve çiftlikten hırsızlık olaylarıyla ilgili jandarma tarafından yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Jandarma Suç Araştırma Dedektif Timi (JASAT) ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Eğriöz ve Uludere mahallelerindeki bağ evleri ve çiftlikten 6 hırsızlık olayı gerçekleştiği tespit edildi. Yapılan fiziki ve teknik takip neticesinde hırsızlık olaylarının şüphelilerinin U.K., C.A., V.G., Ö.D. ve G.Y. olduğu anlaşıldı.
Yapılan aramalarda bulunan 1 adet elektrikli süpürge, 1 adet vidalama makinesi, 1 adet elektrikli el testeresi ve 1 adet matkap muhafaza altına alınarak sahiplerine teslim edildi.
Hırsızlık olaylarıyla ilgili 5 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.