Çandarlı'nın çilesi bitmiyor

EGE HABERLERİ 04.04.2023 - 18:13, Güncelleme: 04.04.2023 - 18:13 12221+ kez okundu.
 

Çandarlı'nın çilesi bitmiyor

İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı mahallesinde çileler bir türlü bitmiyor
İzmir'in güzide ilçelerinden Dikili'ye bağlı Çandarlı Mahallesi sakinleri, su sorunundan, yollardaki çukurlara kadar çile çekmeye devam ediyor. İzmir'in en ücra dağ köylerine yapılan hizmetlerin yanında turizim ile adından fazlasıyla söz ettiren Çandarlı, bakımsız ve çaresiz kaldı. Elektrik sorunu Çandarlı halkının en büyük sorunları arasında yer alıyor. İster yaz günü ister kış günü ayda en az on defa elektrik kesintisi yaşayan Çandalılılar, sorunlarını kime şikayet edecek bilmiyorlar. İzmir'de hiç bir bölgede bu kadar elektrik kesintisi olmazken Çandarlı'da ''bakım çalışması, arıza, ani gelişen durum'' denilerek ay içerisinde asgari on kez elektrik kesintisi yaşanıyor. Bu konuda bilgi almak için verilen numara ise (186 ) kendinden habersiz. Sözde yardım edecek olan bu numara arandığında nazik, kibar insanla görüşmeler yapılabiliyor ama çözüm bulunamıyor. Bugün (3 Mart) planlı olduğu söylenen ama kimseye önceden bilgi verilmeden saat 08:00 itibari ile kesilen elektrik 18:00 itibari ile halen gelmemiş durumda.  Bir damla yağmur yağdığı an itibari ile elektrik kesintisi yaşayan Çandarlı halkı, bardaktan boşalırcasına yağmur yağarken planlı elektrik bakımı niye yapılır anlamış değil. İzmir'de en ücra köy yollarında asgari derecede çukurlar varken, Çandarlı'nın tüm yollarında çukurlar hiçbir yetkilinin dikkatini neden çekmiyor?
İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı mahallesinde çileler bir türlü bitmiyor

İzmir'in güzide ilçelerinden Dikili'ye bağlı Çandarlı Mahallesi sakinleri, su sorunundan, yollardaki çukurlara kadar çile çekmeye devam ediyor.
İzmir'in en ücra dağ köylerine yapılan hizmetlerin yanında turizim ile adından fazlasıyla söz ettiren Çandarlı, bakımsız ve çaresiz kaldı.
Elektrik sorunu Çandarlı halkının en büyük sorunları arasında yer alıyor.
İster yaz günü ister kış günü ayda en az on defa elektrik kesintisi yaşayan Çandalılılar, sorunlarını kime şikayet edecek bilmiyorlar.
İzmir'de hiç bir bölgede bu kadar elektrik kesintisi olmazken Çandarlı'da ''bakım çalışması, arıza, ani gelişen durum'' denilerek ay içerisinde asgari on kez elektrik kesintisi yaşanıyor.
Bu konuda bilgi almak için verilen numara ise (186 ) kendinden habersiz.
Sözde yardım edecek olan bu numara arandığında nazik, kibar insanla görüşmeler yapılabiliyor ama çözüm bulunamıyor.
Bugün (3 Mart) planlı olduğu söylenen ama kimseye önceden bilgi verilmeden saat 08:00 itibari ile kesilen elektrik 18:00 itibari ile halen gelmemiş durumda. 
Bir damla yağmur yağdığı an itibari ile elektrik kesintisi yaşayan Çandarlı halkı, bardaktan boşalırcasına yağmur yağarken planlı elektrik bakımı niye yapılır anlamış değil.
İzmir'de en ücra köy yollarında asgari derecede çukurlar varken, Çandarlı'nın tüm yollarında çukurlar hiçbir yetkilinin dikkatini neden çekmiyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.