Ödemiş ve Kınık'ta orman yangını!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA 26.07.2023 - 15:08, Güncelleme: 26.07.2023 - 15:08 2015+ kez okundu.
 

Ödemiş ve Kınık'ta orman yangını!

Ödemiş ve Kınık ilçelerinde başlayan orman yangınlarına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
Habergündemim - Ödemiş ve Kınık ilçesinde saat 14.00 sıralarında iki orman yangını çıktı. Ödemiş'in Küçükkavulcuk Mahallesi'nde saat 13.56'da henüz bilinmeyen bir nedenden ormanlık alanda yangın çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; alevlere 2 uçak 4 helikopter, 15 arazöz 4 su ikmal aracı ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Kınık'ın da İbrahimağa Mahallesi'nde de saat 14.13'te orman yangını başladı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 2 uçak 5 helikopter, 20 arazöz 5 su ikmal aracı ve 3 dozer ile alevlere müdahale ediyor.  
Ödemiş ve Kınık ilçelerinde başlayan orman yangınlarına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Habergündemim -

Ödemiş ve Kınık ilçesinde saat 14.00 sıralarında iki orman yangını çıktı.

Ödemiş'in Küçükkavulcuk Mahallesi'nde saat 13.56'da henüz bilinmeyen bir nedenden ormanlık alanda yangın çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; alevlere 2 uçak 4 helikopter, 15 arazöz 4 su ikmal aracı ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

Kınık'ın da İbrahimağa Mahallesi'nde de saat 14.13'te orman yangını başladı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 2 uçak 5 helikopter, 20 arazöz 5 su ikmal aracı ve 3 dozer ile alevlere müdahale ediyor.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.