Yılın son gününde de vatandaşlarla birlikteydi

EGE HABERLERİ 31.12.2023 - 23:54, Güncelleme: 31.12.2023 - 23:54 4047+ kez okundu.
 

Yılın son gününde de vatandaşlarla birlikteydi

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğrer, yılın son gününde esnaf, vatandaş ve yeni yıla görevi başında girecek olan nöbet çalışanlarını ziyaret etti.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, 2024 yılının son gününde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek ihtiyaç, sorun ve taleplerine kulak veren Başkan Doğruer, ayrıca Kaymakam Abdurrahman Çelebi ile birlikte, yeni yıla görevi başında girecek olan nöbet çalışanlarını da ziyaret etti. Vatandaşların yeni yılını kutlayan Doğruer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Yılın son gününde hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek sohbet ettik ve kaymakamımız Abdurrahman Çelebi ile yeni yıla görevi başında girecek olan nöbet çalışanlarımızı ziyaret ettik. Tüm hemşehrilerimize yeni yılın başta sağlık olmak üzere, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğrer, yılın son gününde esnaf, vatandaş ve yeni yıla görevi başında girecek olan nöbet çalışanlarını ziyaret etti.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, 2024 yılının son gününde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet ederek ihtiyaç, sorun ve taleplerine kulak veren Başkan Doğruer, ayrıca Kaymakam Abdurrahman Çelebi ile birlikte, yeni yıla görevi başında girecek olan nöbet çalışanlarını da ziyaret etti.

Vatandaşların yeni yılını kutlayan Doğruer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Yılın son gününde hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek sohbet ettik ve kaymakamımız Abdurrahman Çelebi ile yeni yıla görevi başında girecek olan nöbet çalışanlarımızı ziyaret ettik. Tüm hemşehrilerimize yeni yılın başta sağlık olmak üzere, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.