Seferihisar'da 6 Şubat Anma Programı...

GÜNDEM/GÜNCEL (Medya ege) - Medya ege | 06.02.2024 - 09:19, Güncelleme: 06.02.2024 - 09:19 1198+ kez okundu.
 

Seferihisar'da 6 Şubat Anma Programı...

Seferihisar Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen ve yüzyılın felaketi depremle ilgili olarak bir anma programı düzenledi.
Türkiye’yi yasa boğan, 11 ilimizde büyük yıkımlara neden olan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin 1. yıl dönümünde, depremde hayatını kaybedenleri anmak için törenler düzenlenmeye başladı. Bilim insanları tarafından yüzyılın felaketi olarak tanımlanan depremle ilgili olarak Seferihisar Belediyesi de ‘Unutmadık, unutmayacağız’ diyerek bir etkinlik düzenliyor. Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacak olan Seferihisarlılar, 6 Şubat’ta yaşamını yitirenleri anacak ve depremin sonuçlarının farkında olunması konusunda bilgilendirilecekler.
Seferihisar Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen ve yüzyılın felaketi depremle ilgili olarak bir anma programı düzenledi.

Türkiye’yi yasa boğan, 11 ilimizde büyük yıkımlara neden olan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin 1. yıl dönümünde, depremde hayatını kaybedenleri anmak için törenler düzenlenmeye başladı.

Bilim insanları tarafından yüzyılın felaketi olarak tanımlanan depremle ilgili olarak Seferihisar Belediyesi de ‘Unutmadık, unutmayacağız’ diyerek bir etkinlik düzenliyor. Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacak olan Seferihisarlılar, 6 Şubat’ta yaşamını yitirenleri anacak ve depremin sonuçlarının farkında olunması konusunda bilgilendirilecekler.

sdgfh.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.