Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları, ABD'yi Hackledi

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 21.05.2024 - 10:13, Güncelleme: 21.05.2024 - 10:13 2968+ kez okundu.
 

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları, ABD'yi Hackledi

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı gerçekleştirdiği siber saldırılarla gündeme bomba gibi düştü.
Grubun hedefleri arasında Beyaz Saray, CIA, Dünya Bankası, bir GPS şirketi ve ABD Başkanı Joe Biden yer aldı. Bu saldırılar, ABD'nin kritik kurumlarına ve liderine yönelik gerçekleştirilen en ciddi siber saldırılardan biri olarak kayıtlara geçti. Sancak Muhafızları, saldırının ardından yaptığı açıklamada, ülkenin siber dünyadaki gücünü ve kararlılığını tekrar vurguladı: "Unutulmasın ki; Biz, sırlar ile dolu, sınırları olmayan bir Devlet’iz! Bu topraklara ihanet edenler veya etmek isteyenler, Devletin keskin kılıcını hesaba katmayanlar, ALLAH şahidimizdir, beklenilmeyen bir anda Al bayrağı kanımızı döktüğümüz her yere dikeceğiz! Biz, sözlerimizin kapılarını açık bırakırız! Kim, nasıl anlamak isterse! Bazen, insanlar sözlerimize girer! Bazen de sessizliğimiz bile bir cevaptır."
Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, Amerika Birleşik Devletleri'ne karşı gerçekleştirdiği siber saldırılarla gündeme bomba gibi düştü.

Grubun hedefleri arasında Beyaz Saray, CIA, Dünya Bankası, bir GPS şirketi ve ABD Başkanı Joe Biden yer aldı. Bu saldırılar, ABD'nin kritik kurumlarına ve liderine yönelik gerçekleştirilen en ciddi siber saldırılardan biri olarak kayıtlara geçti.

Sancak Muhafızları, saldırının ardından yaptığı açıklamada, ülkenin siber dünyadaki gücünü ve kararlılığını tekrar vurguladı: "Unutulmasın ki; Biz, sırlar ile dolu, sınırları olmayan bir Devlet’iz! Bu topraklara ihanet edenler veya etmek isteyenler, Devletin keskin kılıcını hesaba katmayanlar, ALLAH şahidimizdir, beklenilmeyen bir anda Al bayrağı kanımızı döktüğümüz her yere dikeceğiz! Biz, sözlerimizin kapılarını açık bırakırız! Kim, nasıl anlamak isterse! Bazen, insanlar sözlerimize girer! Bazen de sessizliğimiz bile bir cevaptır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.