Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları'ndan İsrail'e Büyük Siber Saldırı

GÜNDEM/GÜNCEL 02.10.2024 - 16:06, Güncelleme: 02.10.2024 - 16:54 281 kez okundu.
 

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları'ndan İsrail'e Büyük Siber Saldırı

Sancak Muhafızları Türk hacker grubu sosyal medyada açıklama yaptı
Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, İsrail'in devlet arşivlerine, Demir Kubbe hava savunma sistemine, Dışişleri Bakanlığı'na ve Mossad'a destek veren yazılım şirketlerinin veri tabanlarına siber saldırı düzenledi. Grup, operasyonun hala devam ettiğini ve kritik bilgilere eriştiklerini açıkladı. Son olarak, İsrail Savunma Bakanlığı'na bağlı silah ve askeri teknoloji üreten Rafael Advanced Defense Systems adlı savunma teknolojisi firmasının veri tabanını hacklediklerini duyurdular. Bu saldırı, İsrail'in askeri sistemleri ve stratejik savunma altyapılarını doğrudan etkileyebilecek bir hamle olarak değerlendiriliyor. Hacker grubu, operasyonun hedefleri ve elde edilen bilgilerin detaylarına ilişkin henüz açıklama yapmazken, bu saldırının İsrail'deki güvenlik sistemleri ve stratejik altyapılar üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.
Sancak Muhafızları Türk hacker grubu sosyal medyada açıklama yaptı

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, İsrail'in devlet arşivlerine, Demir Kubbe hava savunma sistemine, Dışişleri Bakanlığı'na ve Mossad'a destek veren yazılım şirketlerinin veri tabanlarına siber saldırı düzenledi. Grup, operasyonun hala devam ettiğini ve kritik bilgilere eriştiklerini açıkladı.

Son olarak, İsrail Savunma Bakanlığı'na bağlı silah ve askeri teknoloji üreten Rafael Advanced Defense Systems adlı savunma teknolojisi firmasının veri tabanını hacklediklerini duyurdular. Bu saldırı, İsrail'in askeri sistemleri ve stratejik savunma altyapılarını doğrudan etkileyebilecek bir hamle olarak değerlendiriliyor.

Hacker grubu, operasyonun hedefleri ve elde edilen bilgilerin detaylarına ilişkin henüz açıklama yapmazken, bu saldırının İsrail'deki güvenlik sistemleri ve stratejik altyapılar üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.