TED İzmir Koleji Öğrencilerinden Farkındalık Projesi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2018 - 11:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1690+ kez okundu.
 

TED İzmir Koleji Öğrencilerinden Farkındalık Projesi

TED İzmir Koleji Öğrencilerinden Sahil ve Deniz Temizliğine Dikkat Çeken Farkındalık Projesi
  Çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla projeler geliştiren TED İzmir Koleji, öğrencilerinin de duyarlı katılımı ile sahil ve deniz temizliğine dikkat çekmek için kolları sıvadı. TED İzmir Koleji ve İzmir Deniz Ticaret Odası işbirliği ile hayata geçen “TED Denizcilik Kulübü” öğrencilerinin sahil ve denizlerden topladıkları atıklar, okulun “Güzel Sanatlar” öğrencilerinin ellerinde sanata dönüştü. Sahil ve deniz temizliğine dikkat çekmek için planlanan farkındalık projesi kapsamında atıklardan hazırlanan küçük balık heykeli Çeşme Marina’da sergilenmeye başladı. Küçük Balık Çeşme Marina’da, Büyük Balık Alaçatı Marina’da Farkındalık Yaratacak Denizcilik Kulübü öğrencilerinin sahil şeridinden topladığı diğer atıklar ise 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Port Alaçatı Marina’da düzenlenecek Columbia PFG Alaçatı Big Fish Turnuvası’nda dev balık heykelinin tasarımında kullanılacak. Etkinliğin ilk günü TED İzmir Koleji Güzel Sanatlar öğrencileri tarafından yapımına başlanan dev balığın son gün tamamlanması ve yıl boyunca İzmir’in önemli lokasyonlarında sergilenmesi hedefleniyor.
TED İzmir Koleji Öğrencilerinden Sahil ve Deniz Temizliğine Dikkat Çeken Farkındalık Projesi

 

Çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla projeler geliştiren TED İzmir Koleji, öğrencilerinin de duyarlı katılımı ile sahil ve deniz temizliğine dikkat çekmek için kolları sıvadı. TED İzmir Koleji ve İzmir Deniz Ticaret Odası işbirliği ile hayata geçen “TED Denizcilik Kulübü” öğrencilerinin sahil ve denizlerden topladıkları atıklar, okulun “Güzel Sanatlar” öğrencilerinin ellerinde sanata dönüştü. Sahil ve deniz temizliğine dikkat çekmek için planlanan farkındalık projesi kapsamında atıklardan hazırlanan küçük balık heykeli Çeşme Marina’da sergilenmeye başladı.

Küçük Balık Çeşme Marina’da, Büyük Balık Alaçatı Marina’da Farkındalık Yaratacak

Denizcilik Kulübü öğrencilerinin sahil şeridinden topladığı diğer atıklar ise 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Port Alaçatı Marina’da düzenlenecek Columbia PFG Alaçatı Big Fish Turnuvası’nda dev balık heykelinin tasarımında kullanılacak. Etkinliğin ilk günü TED İzmir Koleji Güzel Sanatlar öğrencileri tarafından yapımına başlanan dev balığın son gün tamamlanması ve yıl boyunca İzmir’in önemli lokasyonlarında sergilenmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.