Didim’de 46 göçmen yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 22:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1644+ kez okundu.
 

Didim’de 46 göçmen yakalandı

Aydın’ın Didim İlçesinde Lastik Bot İçerisinde 15’i Çocuk 46 Düzensiz Göçmen Yakalandı.
Didim Tekağaç Burnu açıklarında lastik bot ile ülkeyi terk etme hazırlığında olan 46 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Bölgede devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, Didim Tekağaç Burnu açıklarında lastik bot içinde bir grup düzensiz göçmen tespit etti. Lastik botta yapılan incelemede 15’i çocuk toplam 46 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenlerden 40’ı Suriye, 6’sının ise Filistin uyruklu olduğu açıklandı. Yakalanan düzensiz göçmenler Didim limanına teslim edilirken işlemlerinin ardından Aydın Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilecekler.
Aydın’ın Didim İlçesinde Lastik Bot İçerisinde 15’i Çocuk 46 Düzensiz Göçmen Yakalandı.

Didim Tekağaç Burnu açıklarında lastik bot ile ülkeyi terk etme hazırlığında olan 46 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Bölgede devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, Didim Tekağaç Burnu açıklarında lastik bot içinde bir grup düzensiz göçmen tespit etti. Lastik botta yapılan incelemede 15’i çocuk toplam 46 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenlerden 40’ı Suriye, 6’sının ise Filistin uyruklu olduğu açıklandı.

Yakalanan düzensiz göçmenler Didim limanına teslim edilirken işlemlerinin ardından Aydın Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.