Alaçatı Azmak Kuş Rotası ilk kez uluslararası kayıtlara girecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2019 - 11:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2353+ kez okundu.
 

Alaçatı Azmak Kuş Rotası ilk kez uluslararası kayıtlara girecek

5 Ekim Avrupa Kuş Gözlem Gününde, Alaçatı Azmak Bölgesinde Gerçekleştirilecek Gözlem Yürüyüşü İle Alaçatı Azmak Kuş Rotası Uluslararası Bir Platformda İlk Kez Kayıtlara Geçecek.
5 Ekim Avrupa Kuş Gözlem Gününde, Alaçatı Azmak bölgesinde gerçekleştirilecek gözlem yürüyüşü ile Alaçatı Azmak Kuş Rotası uluslararası bir platformda ilk kez kayıtlara geçecek. Avrupa Kuş Gözlem Gününde; Doğa Derneği, Bird Life International ve eKuşbank tarafından Türkiye’nin farklı bölgelerinde kuş gözlem yürüyüşleri gerçekleştirilecek. Ağustos ayının sonunda, Çeşme Belediyesi ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye Ofisi iş birliği ile düzenlenen bir etkinlikle, Alaçatı’nın Azmak bölgesindeki kuşlar gündeme gelerek, "Kuş gözlem parkuru" oluşturulması da kararlaştırılmıştı. 5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan gözlem yürüyüşü ile Alaçatı Azmak Kuş Rotası uluslararası bir platformda ilk kez kayıtlara geçecek. Alaçatı’nın Azmak bölgesindeki sulak alanda gerçekleştirilecek olan kuş gözlem yürüyüşü, 5 Ekim Cumartesi günü saat 07.30’da yapılacak. 26. EuroBirdwatch kapsamında gerçekleştirilecek olan kuş gözlem yürüyüşüne Sezai Göksu ve Can Altan rehberlik edecek.
5 Ekim Avrupa Kuş Gözlem Gününde, Alaçatı Azmak Bölgesinde Gerçekleştirilecek Gözlem Yürüyüşü İle Alaçatı Azmak Kuş Rotası Uluslararası Bir Platformda İlk Kez Kayıtlara Geçecek.

5 Ekim Avrupa Kuş Gözlem Gününde, Alaçatı Azmak bölgesinde gerçekleştirilecek gözlem yürüyüşü ile Alaçatı Azmak Kuş Rotası uluslararası bir platformda ilk kez kayıtlara geçecek.

Avrupa Kuş Gözlem Gününde; Doğa Derneği, Bird Life International ve eKuşbank tarafından Türkiye’nin farklı bölgelerinde kuş gözlem yürüyüşleri gerçekleştirilecek. Ağustos ayının sonunda, Çeşme Belediyesi ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye Ofisi iş birliği ile düzenlenen bir etkinlikle, Alaçatı’nın Azmak bölgesindeki kuşlar gündeme gelerek, "Kuş gözlem parkuru" oluşturulması da kararlaştırılmıştı. 5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan gözlem yürüyüşü ile Alaçatı Azmak Kuş Rotası uluslararası bir platformda ilk kez kayıtlara geçecek.

Alaçatı’nın Azmak bölgesindeki sulak alanda gerçekleştirilecek olan kuş gözlem yürüyüşü, 5 Ekim Cumartesi günü saat 07.30’da yapılacak. 26. EuroBirdwatch kapsamında gerçekleştirilecek olan kuş gözlem yürüyüşüne Sezai Göksu ve Can Altan rehberlik edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.