Gediz Belediyesi’nden vatandaşlara lokma ikramı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2019 - 10:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2217+ kez okundu.
 

Gediz Belediyesi’nden vatandaşlara lokma ikramı

Gediz Belediyesinden Vatandaşlara Lokma İkrami
Kütahya’nın Belediyesi, vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Vatandaşlara lokma ikramında bulunan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı için Cuma namazı çıkışında vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunduk. Vatan, millet, bayrak ve tüm kutsal değerlerimiz uğruna hayatlarını gözünü kırpmadan feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, çatışmalarda yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar, şehit ve gazilerimizin değerli ailelerine sabırlar diliyorum” diye konuştu.
Gediz Belediyesinden Vatandaşlara Lokma İkrami

Kütahya’nın Belediyesi, vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Vatandaşlara lokma ikramında bulunan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı için Cuma namazı çıkışında vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunduk. Vatan, millet, bayrak ve tüm kutsal değerlerimiz uğruna hayatlarını gözünü kırpmadan feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, çatışmalarda yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar, şehit ve gazilerimizin değerli ailelerine sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.