Narlıdere'de Sosyal Belediyecilik Atağı: Başkan Uzun'dan Müjde Seli

01.10.2024 - 18:10, Güncelleme: 01.10.2024 - 18:10 152 kez okundu.
 

Narlıdere'de Sosyal Belediyecilik Atağı: Başkan Uzun'dan Müjde Seli

Meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yakın vadede ilçeye kazandıracakları projeleri müjdeledi. Narlıdere Belediyesi ekim ayı olağan birinci meclis oturumu Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun’un yönetiminde gerçekleşti. Toplantıda, görevde geride bıraktığı 6 aya dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Uzun, ilçede yakın vadede hayata geçirmeyi planladıkları projeleri müjdeledi. Başkan Uzun, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda; Kent Lokantası, Emekliler Lokali ve Büfe projelerini Narlıdere’ye kazandıracaklarını duyurdu. “SAĞLAM ADIMLAR ATTIK” Meclis toplantısında, göreve seçildiğinden bu yana geçen 6 aylık sürece dair konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Altı ayı geride bıraktık. Bu süreçte mali performansa yönelik işler yaptık, kurum içi disiplini, temel belediyecilik faaliyetlerini güçlendirmek için adımlar attık. Bu sağlam adımları, önümüzdeki 1 yıllık süre içerisinde Narlıdere’mizin ihtiyaçlarını karşılayacak projelerle taçlandırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki süreçte; sosyal belediyeciliğin örneklerini göreceğimiz, gençlerimize, emeklilerimize, dezavantajlı vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz olacak” dedi.” DAYANIŞMA VURGUSU Türkiye’de derinleşen ekonomik koşullarda sosyal belediyeciliğin daha da önem kazandığını vurgulayan Başkan Erman Uzun, bu doğrultuda yakın vadede Narlıdere’ye kazandıracakları projeleri müjdeledi. Başkan Uzun, “Ağır yaşam koşulları toplumumuzun büyük bölümünü açlık sınırı altında yaşamaya mahkum etti. Biz CHP’li bir belediye olarak toplumumuzla dayanışma göstermek istiyoruz. Kasım ayında Kent Lokantası projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Böylece vatandaşlarımız sağlıklı ve iyi gıdaya uygun fiyata erişmiş olacak. En dezavantajlı kesimlerimizden biri emeklilerimiz... Çamtepe Mahallemizde Emekliler Lokali açacağız. Emeklilerimiz gün içinde burada çay, kahve vb. içeceklere erişebilecek, sosyalleşebilecek. Emeklilerimizin torunlarını elinden tutup getirecekleri alanlar yaratmak istiyoruz. Projemiz kasım ayında emeklilerimizle buluşacak. Gençlerimize yönelik güzel bir projemiz var. Aslında sadece gençlerimizi değil tüm komşularımızı ilgilendiren ama daha çok gençlere yönelik bir büfe çalışmamız var. Büfelerimizin bir tanesini Limanreis Sahili’ne, diğerini daha önce Sahilevleri’nde İnci Büfe’nin yer aldığı lokasyona konumlandıracağız. Gençlerimiz, sahilde vakit geçiren komşularımız bu büfelerden piyasanın çok altındaki fiyatlara yararlanabilecek. Bunları en kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz. Bunların yanı sıra Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Limanreis’te sahil düzenlenmesi gerçekleştireceğiz. Limanreis’in Narlıdere olduğunu Limanreisliler’e hatırlatacağız. Yeni yıl öncesi hayata geçirmek istediğimiz projeler bunlar. Yeni yılda da yeni projelerimiz olacak” diye konuştu. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yakın vadede ilçeye kazandıracakları projeleri müjdeledi.

Narlıdere Belediyesi ekim ayı olağan birinci meclis oturumu Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun’un yönetiminde gerçekleşti. Toplantıda, görevde geride bıraktığı 6 aya dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Uzun, ilçede yakın vadede hayata geçirmeyi planladıkları projeleri müjdeledi. Başkan Uzun, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda; Kent Lokantası, Emekliler Lokali ve Büfe projelerini Narlıdere’ye kazandıracaklarını duyurdu.

“SAĞLAM ADIMLAR ATTIK”

Meclis toplantısında, göreve seçildiğinden bu yana geçen 6 aylık sürece dair konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Altı ayı geride bıraktık. Bu süreçte mali performansa yönelik işler yaptık, kurum içi disiplini, temel belediyecilik faaliyetlerini güçlendirmek için adımlar attık. Bu sağlam adımları, önümüzdeki 1 yıllık süre içerisinde Narlıdere’mizin ihtiyaçlarını karşılayacak projelerle taçlandırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki süreçte; sosyal belediyeciliğin örneklerini göreceğimiz, gençlerimize, emeklilerimize, dezavantajlı vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz olacak” dedi.”

DAYANIŞMA VURGUSU

Türkiye’de derinleşen ekonomik koşullarda sosyal belediyeciliğin daha da önem kazandığını vurgulayan Başkan Erman Uzun, bu doğrultuda yakın vadede Narlıdere’ye kazandıracakları projeleri müjdeledi. Başkan Uzun, “Ağır yaşam koşulları toplumumuzun büyük bölümünü açlık sınırı altında yaşamaya mahkum etti. Biz CHP’li bir belediye olarak toplumumuzla dayanışma göstermek istiyoruz. Kasım ayında Kent Lokantası projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Böylece vatandaşlarımız sağlıklı ve iyi gıdaya uygun fiyata erişmiş olacak. En dezavantajlı kesimlerimizden biri emeklilerimiz... Çamtepe Mahallemizde Emekliler Lokali açacağız. Emeklilerimiz gün içinde burada çay, kahve vb. içeceklere erişebilecek, sosyalleşebilecek. Emeklilerimizin torunlarını elinden tutup getirecekleri alanlar yaratmak istiyoruz. Projemiz kasım ayında emeklilerimizle buluşacak. Gençlerimize yönelik güzel bir projemiz var. Aslında sadece gençlerimizi değil tüm komşularımızı ilgilendiren ama daha çok gençlere yönelik bir büfe çalışmamız var. Büfelerimizin bir tanesini Limanreis Sahili’ne, diğerini daha önce Sahilevleri’nde İnci Büfe’nin yer aldığı lokasyona konumlandıracağız. Gençlerimiz, sahilde vakit geçiren komşularımız bu büfelerden piyasanın çok altındaki fiyatlara yararlanabilecek. Bunları en kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz. Bunların yanı sıra Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Limanreis’te sahil düzenlenmesi gerçekleştireceğiz. Limanreis’in Narlıdere olduğunu Limanreisliler’e hatırlatacağız. Yeni yıl öncesi hayata geçirmek istediğimiz projeler bunlar. Yeni yılda da yeni projelerimiz olacak” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.