Dumlupınar Stadyumuna 3 bin 100 kişilik tribün yapımı devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2020 - 16:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3406+ kez okundu.
 

Dumlupınar Stadyumuna 3 bin 100 kişilik tribün yapımı devam ediyor

DUMLUPINAR STADYUMUNA 3 BİN 100 KİŞİLİK TRİBÜN YAPIMI DEVAM EDİYOR
Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, Dumlupınar Stadyumuna 3 bin 100 kişilik tribün yapımının devam ettiğini belirtti. İl Müdürü Feyzullah Gayret yaptığı açıklamada; Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca Altıntaş İlçe stadı aydınlatması için 500 bin TL, Merkez Atatürk Anadolu Lisesi Spor Salonu yapımı için 1 Milyon 600 bin TL kaynak sağlandığını belirterek Bakanlığa ve emeği geçenlere teşekkür etti.
DUMLUPINAR STADYUMUNA 3 BİN 100 KİŞİLİK TRİBÜN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, Dumlupınar Stadyumuna 3 bin 100 kişilik tribün yapımının devam ettiğini belirtti.

İl Müdürü Feyzullah Gayret yaptığı açıklamada; Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca Altıntaş İlçe stadı aydınlatması için 500 bin TL, Merkez Atatürk Anadolu Lisesi Spor Salonu yapımı için 1 Milyon 600 bin TL kaynak sağlandığını belirterek Bakanlığa ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.