İzmir’de kontrolden çıkan minibüs takla attı: 1 ölü, 10 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2025 - 18:19, Güncelleme: 07.04.2025 - 01:35 520 kez okundu.
 

İzmir’de kontrolden çıkan minibüs takla attı: 1 ölü, 10 yaralı

İzmir’de kontrolden çıkan minibüs takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
İzmir’in Aliağa ilçesinde kontrolden çıkan minibüs, orta refüje çarparak takla attı. Meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı. Minibüsteki vatandaşların Tekirdağ’da bir taziye ziyaretinde oldukları ve dönüş yolunda kazaya karıştıkları öğrenildi. Kaza, dün akşam saat 20.30 sıralarında Kuzey Ege Otoyolu Samurlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’dan taziye ziyaretinden dönen grubun içinde bulunduğu H.Ş. yönetimindeki 65 EB 971 plakalı minibüs, Candarlı yönünden İzmir yönüne seyir halindeyken, Kuzey Ege Otoyolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta refüje çarparak takla attı. Olayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, minibüste bulunan yolcu Ömer Özer’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Öte yandan, kaza nedeniyle yaralanan E.Ö., M.Ö., U.Ö., A.Ö., S.Ö., Y.Ö., Ş.Ö., A.A., H.Ş. ve T.A. ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Ömer Özer’in cenazesi ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Grubun taziye ziyareti için Tekirdağ’a gittiği ve dönüş yolunda kazaya karıştıkları öğrenildi.
İzmir’de kontrolden çıkan minibüs takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
İzmir’in Aliağa ilçesinde kontrolden çıkan minibüs, orta refüje çarparak takla attı. Meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı. Minibüsteki vatandaşların Tekirdağ’da bir taziye ziyaretinde oldukları ve dönüş yolunda kazaya karıştıkları öğrenildi.

Kaza, dün akşam saat 20.30 sıralarında Kuzey Ege Otoyolu Samurlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’dan taziye ziyaretinden dönen grubun içinde bulunduğu H.Ş. yönetimindeki 65 EB 971 plakalı minibüs, Candarlı yönünden İzmir yönüne seyir halindeyken, Kuzey Ege Otoyolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta refüje çarparak takla attı. Olayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, minibüste bulunan yolcu Ömer Özer’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Öte yandan, kaza nedeniyle yaralanan E.Ö., M.Ö., U.Ö., A.Ö., S.Ö., Y.Ö., Ş.Ö., A.A., H.Ş. ve T.A. ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Ömer Özer’in cenazesi ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Grubun taziye ziyareti için Tekirdağ’a gittiği ve dönüş yolunda kazaya karıştıkları öğrenildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.