Kazdağlarında orman yangını başladı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2022 - 14:47, Güncelleme: 01.11.2022 - 14:44 1141+ kez okundu.
 

Kazdağlarında orman yangını başladı

Kazdağlarında orman yangını başladı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Kazdağlarında orman yangını başladı.Türkiye’nin turizm cennetlerinden Edremit’te orman yangını başladı. Kazdağları’nda bulunan Mehmetalan-Ortaoba Mahallesi Üçtaş Mevkii civarında farklı 2 noktada başlayan yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor. Yangına 1 helikopter, 13 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 2 adet dozer ile müdahale edilmeye devam edilirken, 3 helikopter, 6 arazöz, 1 su ikmal aracı, 2 adet ilk müdahale aracı, 1 dozer ve 1 kara ekibi de olay yerine sevk edildi.
Kazdağlarında orman yangını başladı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Kazdağlarında orman yangını başladı.
Türkiye’nin turizm cennetlerinden Edremit’te orman yangını başladı. Kazdağları’nda bulunan Mehmetalan-Ortaoba Mahallesi Üçtaş Mevkii civarında farklı 2 noktada başlayan yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor. Yangına 1 helikopter, 13 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 2 adet dozer ile müdahale edilmeye devam edilirken, 3 helikopter, 6 arazöz, 1 su ikmal aracı, 2 adet ilk müdahale aracı, 1 dozer ve 1 kara ekibi de olay yerine sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.