KIDEME UZANAN ELLER KIRILSIN...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2020 - 11:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3123+ kez okundu.
 

KIDEME UZANAN ELLER KIRILSIN...

Kıdem tazminatı yine hedefte, Mezarlıklar dairesi başkanlığında görevli izenerji işçileri ayakta.
Mezarlıklar dairesi başkanlığında görevli izenerji  işçileri dün ve bugün pankart açarak eylem yaptı. İşçiler “Kıdeme uzanan eller kırılsın” sloganı attı.  Disk Genel İş İzmir 2 Nolu Şubeye Bağlı Emekçi işçiler Hep Bir Ağızdan Seslendi.  Hiç bir taşkınlığın yaşanmadığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığında işçiler ; Bir kez daha hatırlatıyoruz, Adını ne koyarsanız koyun; ister kıdem tazminatı fonu deyin, isterseniz tamamlayıcı emeklilik, hangi adla ve hangi biçimde olursa olsun kıdem tazminatımızda en küçük bir geriye gidişe izin vermeyeceğiz. Biz işçiler bu saldırıyı da boşa çıkaracağız. İşçilerin ihtiyacı patronları fonlayacağınız yeni havuzlar değildir, iş güvencesidir. Salgın döneminde yaşanan gelir kayıplarının ortadan kaldırılmasıdır. Salgın tehdidi altında can pazarında çalışmanın kontrol altına alınmasıdır. Makul yaşta emekli olabilmek, emekliliğinde insan onuruna yakışır bir gelire sahip olabilmektir. Kıdem tazminatının güvence altına alınmasıdır.” dedi  Mezarlıklar Dairesi Başkanlığında emekçi işçilerin hiç bir taşkınlık yaşanmadan yaptığı bu açıklama ülkenin dört bir yanında aynı düşünce ile kıdem tazminatı konusunda hassasiyet gösteren tüm işçiler tarafından memnuniyet ile karşılandı. 
Kıdem tazminatı yine hedefte, Mezarlıklar dairesi başkanlığında görevli izenerji işçileri ayakta.

Mezarlıklar dairesi başkanlığında görevli izenerji  işçileri dün ve bugün pankart açarak eylem yaptı. İşçiler “Kıdeme uzanan eller kırılsın” sloganı attı. 

Disk Genel İş İzmir 2 Nolu Şubeye Bağlı Emekçi işçiler Hep Bir Ağızdan Seslendi. 

Hiç bir taşkınlığın yaşanmadığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığında işçiler ;

Bir kez daha hatırlatıyoruz, Adını ne koyarsanız koyun; ister kıdem tazminatı fonu deyin, isterseniz tamamlayıcı emeklilik, hangi adla ve hangi biçimde olursa olsun kıdem tazminatımızda en küçük bir geriye gidişe izin vermeyeceğiz.

Biz işçiler bu saldırıyı da boşa çıkaracağız.

İşçilerin ihtiyacı patronları fonlayacağınız yeni havuzlar değildir, iş güvencesidir.

Salgın döneminde yaşanan gelir kayıplarının ortadan kaldırılmasıdır.

Salgın tehdidi altında can pazarında çalışmanın kontrol altına alınmasıdır.

Makul yaşta emekli olabilmek, emekliliğinde insan onuruna yakışır bir gelire sahip olabilmektir.

Kıdem tazminatının güvence altına alınmasıdır.” dedi 

Mezarlıklar Dairesi Başkanlığında emekçi işçilerin hiç bir taşkınlık yaşanmadan yaptığı bu açıklama ülkenin dört bir yanında aynı düşünce ile kıdem tazminatı konusunda hassasiyet gösteren tüm işçiler tarafından memnuniyet ile karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.