Köyde imece usulü sulama kanalı temizliği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2020 - 12:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3419+ kez okundu.
 

Köyde imece usulü sulama kanalı temizliği

KÖYDE İMECE USULÜ SULAMA KANALI TEMİZLİĞİ
Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Bey Köyünde sulama kanallarının temizliği imece usulü gerçekleştirildi. Kanal temizliği için bir araya gelen köylüler, açık sulama kanalı kenarındaki yabani otları ve kanal içlerini temizlediler. Köy halkıyla el ele vererek yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki sulama kanallarının temizliğini tamamladıklarını söyleyen Köy Muhtarı Tuncay Kocabaş, kanal temizleme çalışmalarına katılan köylülere teşekkür etti.
KÖYDE İMECE USULÜ SULAMA KANALI TEMİZLİĞİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Bey Köyünde sulama kanallarının temizliği imece usulü gerçekleştirildi.

Kanal temizliği için bir araya gelen köylüler, açık sulama kanalı kenarındaki yabani otları ve kanal içlerini temizlediler.

Köy halkıyla el ele vererek yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki sulama kanallarının temizliğini tamamladıklarını söyleyen Köy Muhtarı Tuncay Kocabaş, kanal temizleme çalışmalarına katılan köylülere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.